Sacred Stones

0

Sacred Stones are cele mai prețioase pietre pe care le putem găsi la PlayTech. Jocul combină diamantele cu Stonehenge și istoria cu câștigurile mari la păcănele!

 

Slot video: Sacred Stones

Furnizor: PlayTech

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Nu are o grafică impresionantă, nu are simboluri ieșite din comun, dar Sacred Stones are câștiguri COLOSALE la rotirile gratuite. Eu l-am jucat de zeci de ori și nu cred că am ieșit vreodată pe minus. Poate uneori a durat mai mult până să ajung la bonus, dar în final, după ce l-am prins, am câștigat foarte mult.

Simboluri

E plin de pietre cu simboluri și culori diferite. Nu sunt simboluri „de umplutură”, ca fructele sau cărțile de joc. Doar pietre. Cea mai tare e cea roșie, care-ți aduce câștigul de 1.000 de ori când e pe toată linia.

Simbolul special e Wild-ul, reprezentat de piatra gri. Apare doar pe coloanele din mijloc și e stivuit.

Cum câștigi la Sacred Stones

Cele 20 de linii de plată merg în ambele sensuri (Both Ways) și Wild-ul e stivuit, așa că e rost de câștiguri dese. Aici nu te interesează să câștigi foarte mult, prioritatea e să câștigi des, pentru că astfel ajungi la bonusuri. La fel ca la unul dintre preferatele mele de la PlayTech – Legacy of the Wild – serii de câștiguri consecutive îți acordă un număr de rotiri gratuite.

După fiecare câștig e o explozie care elimină din ecran toate simbolurile cu care tocmai ai câștigat. Pornește re-rotirea, iar fiecare câștig aprinde încă un bec pe stâlp. 5 câștiguri consecutive îți dau 5 rotiri gratuite; apoi se adaugă câte 5 rotiri la fiecare câștig, până la 9 re-rotiri. Dacă e și a zecea re-rotire cu noroc, atunci ajungi la maximul de 50 Rotiri Gratuite.

Mega câștigurile vin la rundele gratuite. Sunt uriașe! Iar în timpul lor poți câștiga noi rotiri gratuite dacă ai, ca și în jocul obișnuit, cel puțin 5 explozii consecutive. Genul ăsta de bonus e preferatul meu. Și dacă nu vă place, ceva nu e în regulă cu voi.

👉Joacă SACRED STONES la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SACRED STONES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.