Tiki Paradise

0

Tiki Paradise e singurul mod prin care noi, muritorii de rând, ajungem să vizităm această cultură a triburilor din Oceania. Asta până câștigăm jackpot-ul la păcănele și ne permitem biletele de avion dus-întors până acolo. Sau măcar dus, că mă gândesc că dacă ajungem acolo nu prea mai vrem să ne întoarcem.

 

Slot video: Tiki Paradise

Furnizor: PlayTech

Tema: Epice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Imediat după Al Doilea Război Mondial, un explorator norvegian a pornit într-o expediție din America de Sud până în Polinezia, traversând Pacificul… cu o plută. Dus cu pluta, la propriu. Probabil așa am putea ajunge și noi acolo, tot cu o plută. Dacă nu, ne bucurăm de jocul de aparate făcut de PlayTech plin de statui tiki.

Simboluri

Măștile tiki sunt simbolurile principale ale slotului. Cea galbenă e cea mai valoroasă, plătind miza de 150 de ori când apare pe tot ecranul. Avem 4 măști și 4 cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e torța și înlocuiește orice simbol; Scatter-ul e cel de Free Games și declanșează 10 rotiri gratuite când apare pe coloanele 1, 3 și 5.

Cum câștigi la Tiki Paradise

Cu măștile și cu Wild-ul care te ajută. Aceeași poveste ca la toate jocurile PlayTech, însă: câștiguri mici în jocul obișnuit, câștiguri uriașe la bonusuri. Ce am observat aici e că de multe ori poți avea panouri cu simbolurile mici.

Mega câștiguri vin prin rotirile gratuite sau bonusul Wild Nights. Rotirile Gratuite vin foarte greu față de alte jocuri dar MAMĂĂĂĂĂĂĂĂ, ce câștiguri sunt! La startul lor ai 3 posibile secvențe bonus, iar tu alegi 2 dintre ele care vor fi folosite pe tot parcursul. E vorba de multiplicator, o coloană cu Wild stivuit și câștiguri cu simboluri consecutive (pe rolele din mijloc). Eu am ales de fiecare dată Wild-ul și multiplicatorul. Multiplicatorul face minuni, ajungi la niște sume uriașe; iar Wild-ul îți cam dă siguranța că vei câștiga la fiecare rotire.

Un alt bonus al jocului, dar cu câștiguri ceva mai mici decât la rundele gratis, e funcția Wild Nights. Se activează la întâmplare, atunci când rotești. Cam odată la 10 runde, în medie. Secvența îți asigură un Wild stivuit. Tu trebuie să alegi o coloană, iar dacă Wild-ul aterizează pe coloana selectată se declanșează bonusul Win Shuffle: coloanele sunt mutate între ele astfel încât cea cu Wild-uri să fie prima iar după ea cele cu simboluri de top, pentru a-ți asigura cel mai mare câștig posibil al rundei.

Mai e și funcția de high rolleri, pe care au numit-o aici Mare Parior. Am întâlnit asta la mai multe jocuri: mizezi de 10 ori mai mult în parcursul a 5 rotiri și ai șanse mult mai mari la bonusuri. În timpul acestei funcții toate rotirile au funcția de Wild Nights. Problema e că nu ai vreo garanție că Wild-ul apare unde vrei tu, iar eu am pățit de mai multe ori să nu câștig aproape nimic în această secvență.

👉Joacă TIKI PARADISE la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TIKI PARADISE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.