Da Vinci’s Vault

0

Da Vinci’s Vault e seiful plin de picturi Renascentiste și piese de muzeu. Asta îți prezintă Monalisa. Păcănica îți arată rotiri gratuite nelimitate. Încă un motiv să mă iubești 😊.

 

Slot video: Da Vinci’s Vault

Furnizor: PlayTech

Tema: Epice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Poate să-ți fie mort portofelul, te asigur că renaște cu Da Vinci’s Vault. Jocul arată SUPERB și se câștigă ENORM!

Simboluri

Monalisa aduce miza de 10.000 de ori când acoperă toată linia, fiind cel mai mare câștig posibil la un simbol. Alte simboluri mari sunt tabloul „Omul Vitruvian”, prototipul elicopterului creat de Da Vinci și potirul de aur. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Rotiri Gratuite. Wild-ul înlocuiește orice simbol; Scatter-ul poate apărea oriunde și dacă e doar unul va înlocui cel puțin un alt simbol pentru a îți aduce un câștig din 2 Scatter-uri. Simbolul Rotirilor Gratuite e acel „cryptex” din Codul lui Da Vinci, iar dacă apare de 3 ori primești rundele bonus.

Cum câștigi la Da Vinci’s Vault

Cu tablourile lui Da Vinci vei avea câștiguri bune. Wild-ul apare des și te ajută. În plus, câștiguri dese vin cu Scatter-ul, pentru că transformă cel puțin un alt simbol în Scatter și ai măcar două simboluri pentru câștig. Dar e PlayTech, câștigi bani de cireșe în jocul obișnuit, hai să trecem la bonusuri.

Câștigurile mari sunt URIAȘE. Și toate sunt la rotirile gratuite. Care vin destul de greu în jocul obișnuit, dar în Power Play le poți prinde destul de repede – doar că mizezi mai mult.

Power Play e funcția de high-roller, unde plătești de 10 ori mai mult pentru 5 rotiri. Practic, dacă ai miza de 10 lei pe rotire, vei plăti 100 lei pentru cele 5 rotiri. În timpul acestor runde apar sigilii (de bronz, argint sau aur) pe simboluri și tu le aduni deasupra ecranului. Când ai suficiente sigilii de același fel, ești dus în seiful lui Da Vinci – în funcție de sigiliile adunate. Eu am ajuns de fiecare dată în seif; iar de cele mai multe ori în cel de aur. Seiful lui Da Vinci e o roată a norocului unde poți câștiga fie o sumă de bani (mare), fie rotiri gratuite.

Rotirile Gratuite pot ține minute bune, pot fi sute de rotiri! Nu există un număr maxim. Rotești și câștigi. Când apare un craniu pe ecran, transformă un simbol în Wild (care rămâne Wild pe toată durata rundelor gratis). Al doilea craniu face același lucru cu un al doilea simbol; deci ajungi la runde gratis cu 3 Wild-uri diferite. Îți dai seama ce bani se strâng? Al treilea craniu care apare oprește, însă, rotirile gratuite. Dar durează mult până să apară. De fiecare dată apuci să rotești măcar de câteva zeci de ori.

👉Joacă DA VINCI’S VAULT la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DA VINCI’S VAULT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.