Buffalo King

0

Buffalo King e răspunsul dat de Pragmatic slotului Buffalo Blitz de la PlayTech. Copia, de fapt, că a apărut la destul de mult timp după.

Slot video: Buffalo King

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4096 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Nici nu știu ce să zic la slotul ăsta. Ar trebui să dau copy/paste la Buffalo Blitz de la PlayTech. Dar atunci aș face exact ce a făcut Pragmatic, aș copia în totalitate. Pe bune, jocul ăsta e o copie fidelă. Aceeași temă, aceeași grafică, până și simbolurile sunt aceleași. Și liniile de plată, tot pe All Ways se merge, cu 4096 linii și ecran de 6×4. Care e rostul lui, că nu înțeleg? Bun, sunt de acord că e plin de păcănele copiate. După Book of Ra au apărut vreo 10 jocuri de aparate „Book of ..” cu tematică egipteană. Jocuri cu fructe sunt mii. De aparatele cu zeii Greciei Antice nu mai vorbesc. Dar n-am avut niciodată, până la Buffalo King, senzația că joc fix același slot.

Simboluri

Bizonul e cel mai bun din junglă și îți dă miza de 6 ori când apare pe fiecare coloană. Urmează vulturul, puma, lupul, elanul și alte simboluri mici cu cărți – de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e muntele și înlocuiește orice simbol, Scatter e moneda aurie cu bizonul pe care scrie Bonus și dă între 8 și 100 de rotiri gratuite, în funcție de câte Scatter-uri apar pe ecran.

Cum câștigi la Buffalo King

Cu animalele câștigi cel mai bine. Avantajul la All Ways e că, deși valoarea simbolului e mică, ai șanse mari să ai cu doar câteva simboluri o serie de zeci de linii câștigătoare. Practic, la 4 bizoni tu nu iei 20 lei, ci câteva sute, pentru că fiecare linie posibilă de plătește. Problema păcănelei e că vin destul de rar câștigurile; de prea multe ori ai ecrane fără câștig pentru un slot All Ways.

Câștiguri mari poți avea când prinzi mai mulți bizoni pe primele coloane sau la rotirile gratuite. Cu 3 Scatter-uri iei 8 rotiri (maximul fiind de 100, la 6 Scatter-uri); iar ele pot fi prelungite în rundele bonus chiar și cu 2 Scatter-uri. Un alt avantaj în timpul bonusului e că Wild-ul devine și multiplicator, între x2 și x5. Deci poți avea niște câștiguri uriașe dacă prinzi un Wild cu multiplicator x5 lângă animale. Dar rămâne aceeași problemă ca la jocul obișnuit: câștigurile sunt prea rare. Probabil mai sunt, dar mie nu-mi vine în minte niciun joc unde să am un câștig la 10 rotiri gratuite.

👉Joacă BUFFALO KING la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUFFALO KING poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.