Wolf Gold

0

Wolf Gold e soluția! Dacă e lună plină apare și aurul lupilor, iar eu bag mâna-n foc că lupii de aici sunt mai fericiți când spargem păcănelele decât ăia din pădure care urlă de foame. Nu urla la lună, joacă Wolf Gold!

Slot video: Wolf Gold

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Pragmatic Play e un furnizor de jocuri ca la aparate relativ nou în România și aflat încă în portofoliul a puține cazinouri online. De asta a și durat ceva până să scriu recenzii la sloturile lor. Nefiind disponibile peste tot, am preferat să vorbesc de păcănelele pe care le știe toată lumea. Despre Pragmatic aș zice că are câte puțin din toate, fără să-și fi găsit locul sau nișa din piață. Găsim jocuri normale, jocuri All Ways, Megaways și alte tipuri. Au aparate cu fructe, cu animale, egiptene sau magice. Au jocuri ultra-moderne și jocuri retro. Majoritatea bune, care merită încercate.

Wolf Gold e, din ce am mai citit, cel mai popular slot al lor. Nu neapărat cel mai bun, ci cel mai jucat. Și o să înțelegeți repede de ce. Wolf Gold e un joc de aparate simplu, ușor de înțeles, fără prea mult accent pe grafică – dar, în același timp, modern, cu rotiri gratuite și un bonus foarte bun.

Simboluri

Bizonul e simbolul obișnuit cu cea mai mare valoare; urmat de vultur, armăsar, pumă și cărți de joc ( J – A ). Doar 8 simboluri obișnuite!

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e lupul și, ca peste tot, înlocuiește orice simbol pentru a crea linii câștigătoare. Scatter-ul e peisajul stâncos, apare doar pe coloanele impare și dă rotiri gratuite. Al doilea Scatter e sfera, dar e mai mult de povestit la ea pentru că aduce câștigurile mari.

Cum câștigi la Wolf Gold

Încasezi sume micuțe în modul obișnuit al jocului. Chiar dacă vin destul de des câștigurile, valoarea lor e ridicată doar când prinzi 4 animale sau mai multe linii cu 3 animale. Altfel, bani de caramele, care doar te țin pe linie.

Câștiguri mari ai în urma Scatter-urilor, ele activând modurile de joc bonus.

Primul e și cel mai comun, cu rotiri gratuite. La 3 Scatter-uri primești 5 rotiri, care apoi pot fi continuate la infinit. În timpul rundelor gratis, orice 3 Scatter-uri aduc 3 rotiri extra. Pe tot parcursul lor apare un simbol uriaș, 3×3, pe coloanele din mijloc. Dacă ai noroc de un simbol cu valoare mare pe mijloc și un Wild pe prima, ai un profit astronomic. Altfel, câștiguri foarte bune.

Al doilea bonus e cu jocuri speciale și e activat de simbolul cu sfera din modul obișnuit. Numărul de pe sferă reprezintă suma pe care tu urmează să o încasezi. Doar că ai nevoie de 6 astfel de simboluri pe ecran pentru a declanșa bonusul. Când se întâmplă, pe ecran rămân doar sferele deja existente și ai 3 jocuri speciale. Cu fiecare sferă care aterizează pe un spațiu liber se resetează numărul jocurilor la 3, iar tu încasezi la finalul lor toți banii de pe sfere. Dacă ai 15 sfere pe ecran iei Mega Jackpotul. Dar și dacă nu-l ai, chiar e rost de mega câștiguri. Ieși cu buzunarele pline din modul ăsta.

👉Joacă WOLF GOLD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul WOLF GOLD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.