Great Rhino

0

Great Rhino vine de la Pragmatic Play și ne trimite în junglă, să fim carne de tun pentru o turmă de rinoceri nervoși. De la asta pleacă slotul, și ajunge la buzunare pline. Căutați bani pe jos la sloturi Pragmatic? Aici găsiți.

Slot video: Great Rhino

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Nu exagerez cu banii pe jos aici. Din tot ce am jucat mai des de la Pragmatic (și, cred că-i clar că nu joc prea des păcănele la care pierd), aici de fiecare dată am avut câștiguri bune. Îmi place și jocul destul de mult – nu știu dacă din cauza rinocerilor care măresc contul sau dacă e, cu adevărat, un joc bun. Cert e că Great Rhino e foarte apreciat cam de toată lumea, de asta a și venit Pragmatic cu mai multe versiuni diferite ale aparatului – printre care și Megaways.

Sloturile cu animale sunt cele întâlnite foarte des la furnizor. Grafica nu e ieșită din comun – nu e ceva ultra-modern, dar nici o chinezărie făcută pe genunchii unui începător în Photoshop. Arată bine jocul, în stilul Pragmatic – undeva la mijloc între old-school și modern.

Simboluri

Marele rinocer plătește cel mai bine aici. E urmat de ghepard, crocodil, hienă și flamingo; restul simbolurilor fiind cu valoare mică: cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e jetonul de cazino cu rinocer și înlocuiește orice, Scatter e simbolul Bonus cu un copac, apare doar pe coloanele din mijloc și dă 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Great Rhino

Vei câștiga destul de des, spre deosebire de unele jocuri Pragmatic în care dai minute bune până să bagi în casă (chiar dacă acolo bagi mai mult). Wild-ul apare des iar rinocerii tind să vină stivuiți, deci e de bine. N-o să scoți milioane, dar nici n-o să te bage în gaură aparatul ăsta. Ceea ce e suficient în modul obișnuit, că la bonusuri te îmbogățești.

Mega câștiguri vin la jocurile gratuite și la jocurile speciale. Rotirile Gratuite vin la 3 Scatter-uri pe coloanele din mijloc și, din păcate, nu pot fi redeclanșate – limita e de 10. Ai 2 Wild-uri în timpul lor: cel obișnuit și rinocerii, iar ambele vin des.

Jocurile speciale sunt în modul Super Respin (apropo, fază amuzantă: prima dată când le-am găsit scria sub ecran „Super Respins” și eu nu înțelegeam de ce iau bani în continuare dacă mi-au respins bonusul. De fapt era Respins din engleză, ca re-rotiri. Să nu pățiți ca mine, tocmai v-am zis). Bonusul se activează când ai două coloane pline de rinoceri în jocul obișnuit. Se plătește runda, apoi rinocerii rămân pe ecran și dispar restul simbolurilor, rămânând gol în locul lor. Pornești de la 3 jocuri speciale și pentru fiecare rinocer care aterizează pe un spațiu liber primești o re-rotire suplimentară. La final, banca se umple pentru că se plătește fiecare linie de pe un ecran destul de plin cu rinoceri. Dacă e cu adevărat plin și ai 15 rinoceri, atunci iei Grand Jackpot-ul care-ți dă miza x500.

👉Joacă GREAT RHINO la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GREAT RHINO poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.