Great Rhino Megaways

0

Great Rhino Megaways e upgrade-ul jocului original în versiunea cu linii de plată variabile. Greu găsești păcănele mai fresh decât ăsta!

Slot video: Great Rhino Megaways

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 7-8 linii

Linii de plată: 200.704 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

 

Am mai zis prin alte articole sau recenzii că aparatele Megaways sunt ultima fiță. Într-un domeniu unde toată lumea reciclează idei care deja merg, apariția acestui tip de sloturi a venit ca o gură de aer proaspăt. Totul datorită liniilor de plată variable, ce ajung la sute de mii, și a graficii extrem de mișto.

Great Rhino (cel original) e printre jocurile Pragmatic care dau bani cu grămada. Versiunea Megaways vine tot cu câștiguri mari și păstrează cam toate elementele cheie din slotul original.

Simboluri

Simbolurile sunt, în mare, cele de la jocul original: Ghepardul, gorila, crocodilul, hiena și flamingo, plus cărțile de joc ( 10 – A ).

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e rinocerul și apare doar pe coloanele din mijloc, înlocuind orice simbol. Scatter e moneda de aur cu rinocer pe ea și dă rotirile gratuite.

Cum câștigi la Great Rhino Megaways

Cu linii de plată variabile și sute de simboluri pe ecran, îți dai seama că vei câștiga des. Doar că nu-s niște mega-câștiguri în prima fază. Jocul vine și cu cascade (le numesc ei aici Mod Colapsabil) și, după fiecare câștig, simbolurile care te plătesc cad de pe ecran și unele noi vin în locul lor.

E și un rând separat, de sus, unde simbolurile se învârt pe orizontală, și e inclus în orice linie. Wild-urile acolo sunt super bune.

Mega câștiguri vei avea la rotirile gratuite. Îți trebuie 4 Scatter-uri pentru ele, iar rotirile pot merge la infinit: 5 extra runde la 3 Scatter-uri. După ce prinzi bonusul, ai de ales cum vrei să joci rotirile: un număr mare de rotiri cu multiplicator mic (de exemplu, 15 rotiri cu multiplicator x1); mediu (10 rotiri cu x5) sau puține rotiri cu multiplicator mare (5 rotiri cu x10). Important de știut e că fiecare câștig îți crește multiplicatorul cu x1! Deci chiar dacă pornești cu x1, tot vei ajunge la x10.

Eu le-am încercat pe toate, de mai multe ori la fiecare, ca să văd care e mai bun. Cel mai bine mi-a mers la 15 rotiri cu multiplicator x1. Am avut linii bune destul de des, și aproape de fiecare dată am ajuns cam pe la a cincea rotire să am multiplicator x5 și la a zecea un x10 – practic, ce aș fi avut și în celelalte moduri. Doar că sunt rotiri în plus în care încasez. La varianta opusă, cu multiplicator mare, am pățit de mai multe ori să am doar 2 sau 3 runde câștigătoare și să nu iau mare lucru, multiplicatorul rămânând aproape de unde a pornit.

Mai sunt două lucruri la joc: Mod Miza Specială (în stânga jos îl poți activa) îți crește valoarea mizei dar dublează numărul de Scatter-uri din joc, așa că îți crești șansele la rotiri gratuite. Al doilea e posibilitatea de a Cumpăra Rotiri Gratuite. Te costă miza x100 (deci la 10 lei / rotire vei plăti 1.000 lei pentru rotiri). Pe mine nu m-a ajutat opțiunea asta. Mi-am scos banii, să zicem, odată la 5 rotiri cumpărate. Mai bine încerci miza specială, că acolo vin rotirile și plătești, în final, mult mai puțin (e vorba doar de creșterea mizei). În jocul obișnuit vin destul de greu rundele bonus. Vin, dar ai de rotit până te plictisești.

👉Joacă GREAT RHINO MEGAWAYS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GREAT RHINO MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.