Mustang Gold

0

Mustang Gold e jocul ăla de aparate cu doi cai frumoși. Pragmatic aduce armăsarii și doi cowboy ca personaje principale într-un joc de toată frumusețea.

Slot video: Mustang Gold

Furnizor: Pragmatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Furnizorul Pragmatic nu s-a remarcat vreodată pentru grafica ultra-modernă, dar pe zona lor – combinația de old-school și modern sunt excepționali. Avem un background cu un peisaj de Vestul Sălbatic, doi cai frumoși, doi cowboy puși pe fapte mari, muzică venită din western-urile lui Sergio Leone. Genială atmosfera. Iar posibilitățile de câștig mare sunt ridicate.

Simboluri

Avem cei doi cai sălbatici în prim plan: cel alb îți aduce miza x20 când apare pe toată linia. Alte personaje principale sunt cei doi cowboy (bărbatul și femeia), iar restul simbolurilor sunt cărțile de joc – J – A.

Speciale sunt destul de multe. Wild-ul e logoul jocului, apare doar pe coloanele 2-5 și înlocuiește orice simbol obișnuit. Scatter e focul de tabără, apare doar pe coloanele din mijloc și dă rotiri gratuite. Potcoava și steaua șerifului sunt ultimele două simboluri speciale, care declanșează bonusuri pe care le explic mai jos.

Cum câștigi la Mustang Gold

Câștigi cu cei doi cai, dar te bazezi mult pe ajutorul Wild-urilor. Nu sunt mega câștiguri în modul obișnuit, poate doar dacă prinzi mai multe linii cu simboluri principale. Dar te ajută bonusurile.

Câștiguri mari ai la bonusuri. Hai să le luăm pe rând.

Runda adună bani e bonusul din jocul obișnuit. Aici te bazezi pe cele două simboluri speciale extra: potcoava și steaua șerifului. Potcoavele apar doar pe coloanele 1-4 și au o valoare deasupra, o sumă de bani. Steaua este simbolul „collect” și apare doar pe coloana 5. Bonusul se declanșează când ai cel puțin o potcoavă și simbolul collect pe ecran. Atunci, valorile de pe potcoave sunt adunate, steaua încasează tot și banii intră direct în buzunarul tău.

Potcoava poate avea și valoarea Jackpot, iar atunci intri în bonusul de Jackpot. Ești dus într-un ecran separat, doar cu potcoave, iar tu trebuie să le întorci. În momentul în care ai 3 potcoave cu același jackpot, l-ai încasat. Sunt 4 jackpoturi – Mini, Minor, Major și Grand; a căror valoare e între 50x miza și 1000x miza.

Rundele gratuite aduc și ele bani mulți și pornesc dacă ai 3 Scatter-uri pe coloanele din mijloc. Pornești cu 8 rotiri, dar ele pot fi continuate dacă prinzi alte scatter-uri în timpul lor. Potcoava și steaua șerifului rămân active pentru a-ți aduce bonusul „adună bani”, doar că sunt mai multe decât în jocul obișnuit. Deci șanse și mai mari să prinzi mega câștigurile.

👉Joacă MUSTANG GOLD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MUSTANG GOLD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.