Chilli Heat

0

Chilli Heat e varianta de păcănele a grătarelor mexicane. E vreme bună de grătare și la noi, dar când joci ăsta nu te gândești că-i mai frumos în Mexic?

Slot video: Chilli Heat

Furnizor: Pragmatic

Tema: Latino

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

În afară de chihuahua e ceva ce nu vă place aici? Serios, cu un chihuahua nu cred că ați vrea să ieșiți din casă. Fătălăilor. Să vină mariachi să ne cânte la maxim, să ne bucurăm de shoturi de tequila și să mâncăm bine cu sosul mexicanilor. E jocul cu care să-ți faci încalzirea pentru grătar. Muzică super bună pe fundal, simboluri bine alese și destul de multe moduri de câștig. Ca la toate sloturile de top ale Pragmatic Play, avem jocuri gratuite și jocuri speciale, cu posibilitatea unui jackpot direct din joc.

Simboluri

Mariachi plătește cel mai bine, 8x miza când e pe toată linia. Alte simboluri latino sunt chihuahua, sosul chilli și paharul de tequila; pe lângă cărțile de joc de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild-ul (logoul Chilli Heat), Scatter-ul (soarele) și sacul de bani care declanșează jocuri speciale

Cum câștigi la Chilli Heat

La Pragmatic nu o să te îmbogățești vreodată din modul obișnuit de joc. Simbolurile plătesc destul de puțin, singura șansă e să ai mai multe linii cu un simbol tare sau să te umpli de Wild-uri. Wild-urile de obicei vin stivuite, deci șansa să fie plin de ele ecranul există.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite și la jocurile speciale. Rotirile gratuite vin când Soarele e de 3 ori pe coloanele din mijloc. Începi cu 8 dar nu e vreo limită maximă, primești încă 8 la fiecare 3 Scatter-uri. Iar în timpul rundelor gratis nu există decât simbolurile mari, fără cărți de joc. Câștigi bine și mult la fiecare rotire.

Jocurile speciale pornesc când ai 6 saci cu bani pe ecranul obișnuit. Toate celelalte simboluri dispar și ai 3 jocuri speciale, unde fiecare sac care cade pe un spațiu gol îți resetează numărul rotirilor la 3. La finalul lor, strângi toți banii pe care-i ai în sacii de pe ecran. 15 saci înseamnă că ai câștigat Grande Jackpot, miza x1.000.

👉Joacă CHILLI HEAT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CHILLI HEAT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.