30 Spicy Fruits

0

30 Spicy Fruits îți dă o salată de fructe cum n-ai mai văzut, condimentată cu ardei iute. Din păcate, prezența ardeiului e singura noutate adusă de EGT.

Slot video: 30 Spicy Fruits

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 30

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Păcănelele cu fructe sunt sinonime cu EGT iar pe cele bune le știm toți și le-am lăudat de multe ori. 30 Spicy Fruits nu ar intra în categoria lor. Ca grafică, e același joc de fructe pe care-l știm de ani de zile, iar funcționalitățile slotului sunt destul de simple. Aceleași simboluri, Wild-ul rămâne superior celor simple, iar bonusurile sunt doar în rotiri gratuite, dublaje și Jackpot. Nu-s impresionată.

Simboluri

Tot șeptarii sunt cei mai importanți, cu o linie plină aducând cam 1,7x miza (1.000 la o miză de 600). Urmează clopoței, trei simboluri BAR, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Simbolurile speciale sunt ardeii iuți și sacii de bani. Ardeii au rol de Wild și plătesc și cel mai bine (de 20 de ori mai mult decât șeptarii), sacii de bani sunt Scatter-uri și aduc rotiri gratuite.

Cum câștigi la 30 Spicy Fruits

Câștigi cu șeptarii sau clopoțeii, dar nu-s niște sume ieșite din comun. Ai nevoie să le dublezi ca să încasezi ceva serios. Să prinzi o linie de 4-5 Wild-uri, care să te îmbogățească, e ceva mai greu. Dar tot pe Wild te bazezi, că înlocuiește orice simbol și îți aduce mai multe linii câștigătoare.

Câștiguri mari poți avea la rotirile gratuite. Scatter-urile vin doar pe coloanele din mijloc și vin de multe ori stivuite, maximul posibil fiind de 9. La 7 Scatter-uri primești 7 rotiri gratuite, 8 simboluri înseamnă 15 runde iar toate 9 Scatter-uri îți dau 30 de rotiri.

Orice câștig poate deveni foarte mare cu dublaje. E opțiunea clasică de la EGT: alegi, după fiecare câștig, dacă încasezi sau încerci să-l dublezi. Dacă vrei dublajul, e totul sau nimic: nimerești culoarea asului care se va întoarce și profitul tău e de două ori mai mare sau nu o nimerești și ai pierdut totul. Atenție mare aici, nu încerca să dublezi chiar orice rundă, că n-o să mai câștigi nimic. Când ajungi la o sumă bună, bagă în casă.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă 30 SPICY FRUITS la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 30 SPICY FRUITS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.