Flaming Hot

0

Flaming Hot face parte din cea mai cunoscută serie de păcănele, cea cu jocuri Hot de la EGT. Toate simbolurile ard în flăcări când câștigi, ca să-ți aduci aminte de Anna Lesko.

Slot video: Flaming Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Cred că scriu o pagină întreagă doar înșirând jocurile EGT cu fructe, atât de multe sunt. Burning Hot și Super Hot sunt vedetele, dar sunt multe altele care mie mi se par pe la același nivel. Flaming Hot e acolo, chiar dacă nu găsim nimic revoluționar la el – e în nota tuturor „Hot”-urilor EGT, e un joc super drăguț pe care lumea îl ignoră.

Simboluri

Șeptarii plătesc cel mai bine, apoi BAR-urile. Fructele completează ecranul: pepeni, banane, struguri, mere, caise și cireșe.

Specialele sunt Wild și Scatter. Wild-ul apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter-ul nu dă rotiri gratuite și nu declanșează vreun bonus, doar plătește indiferent de linie, și dă de 20 de ori mai mult decât șeptarii!

Cum câștigi la Flaming Hot

Ca la orice EGT: cu șeptarii. Nici nu se compară câștigurile aduse de șeptar cu celelalte simboluri. OK, dacă ai panou de BAR-uri, chiar și de pepeni sau banane, o să fii un om extrem de fericit. Dar la o singură linie e totul la șeptari. Câștigurile mari sunt aduse de Wild-ul care apare des. Ai doar 8 simboluri la un joc cu 20 de spații și 40 de linii, deci loc mult de profit.

Orice câștig poate deveni foarte mare cu dublaje. E opțiunea clasică de la EGT: alegi, după fiecare câștig, dacă încasezi sau încerci să-l dublezi. Dacă vrei dublajul, e totul sau nimic: nimerești culoarea asului care se va întoarce și profitul tău e de două ori mai mare sau nu o nimerești și ai pierdut totul. Atenție mare aici, nu încerca să dublezi chiar orice rundă, că n-o să mai câștigi nimic. Când ajungi la o sumă bună, bagă în casă.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă FLAMING HOT la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLAMING HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.