Olympus Glory

0

Olympus Glory ne îndeamnă la desfrâu. Chiar dacă Zeus, Atena și Poseidon sunt cu ochii pe noi; Afrodita – zeița iubirii și Dionis – zeul vinului sunt pe ecranele noastre.

Slot video: Olympus Glory

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Cei mai mulți furnizori de jocuri au o zonă a lor, în care-și concentrează eforturile. Și ca bonusuri sau moduri de câștig, dar și ca tematică. Când te gândești la jocuri cu fructe îți vine în minte EGT; dacă vrei păcănele cu diamante cauți NetEnt; iar atunci când e vorba de Grecia Antică, primul nume la care te gândești e PlayTech, datorită seriei foarte bune Age of the Gods.

Olympus Glory seamănă foarte mult cu acele jocuri, doar că e făcut de EGT. Ce vreau să spun e că nu pare un joc EGT. Nici măcar simbolurile mici nu sunt caracteristice lor – EGT are, aproape de fiecare dată, fructe. Nu cărți de joc. Asta e de bine, nu-i critic. Îmi place când un furnizor de păcănele merge 100% în tematica dorită, și asta nu prea vedeam la ei. Olympus Glory iese în evidență prin numărul mare de zei ai Greciei Antice – Zeus, Atena, Poseidon, Afrodita, Dionis; prin fundalul jocului în care e o imagine a Templului Acropole. Sunetul e cel clasic de păcănele, asta nu prea îmi place – puteau găsi ceva grecesc, un sirtaki, o Helena Paparizou, orice.

Simboluri

Atena, zeița războiului, plătește cel mai bine: 500x miza când e pe toată linia. Apoi sunt Poseidon, Afrodita și Dionis; restul simbolurilor fiind cărți de joc ( 10 – A ).

Simbolul special e Zeus, cu rol dublu de Wild și Scatter. Pe lângă faptul că înlocuiește orice simbol, declanșează și 10 rotiri gratuite când apare de 3 ori pe ecran, indiferent de poziție.

Cum câștigi la Olympus Glory

Sunt doar 10 linii de plată, așa că vom câștiga ceva mai rar decât la alte aparate EGT. Dar și mai mult. Vedeți valorile simbolurilor, sunt niște plăți foarte mari.

Câștiguri mari vin cu Zeus. Mai des când el e Wild și înlocuiește simboluri de top pe liniile de câștig, dar în special când apare de 3 ori și dă cele 10 rotiri gratuite – care pot fi redeclanșate de oricâte ori prinzi Scatter-uri. În timpul lor, un simbol obișnuit devine expandabil și se extinde pe toată coloana, plătind indiferent de linie. Dacă ai acest simbol pe 3 coloane, atunci ai 10 linii câștigătoare.

Orice câștig poate deveni uriaș cu dublaje. E opțiunea clasică de la EGT: alegi, după fiecare câștig, dacă încasezi sau încerci să-l dublezi. Dacă vrei dublajul, e totul sau nimic: nimerești culoarea asului care se va întoarce și profitul tău e de două ori mai mare sau nu o nimerești și ai pierdut totul. Atenție mare aici, nu încerca să dublezi chiar orice rundă, că n-o să mai câștigi nimic. Când ajungi la o sumă bună, bagă în casă.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă OLYMPUS GLORY la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul OLYMPUS GLORY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.