Zodiac Wheel

0

Zodiac Wheel e o dezamăgire. Eu speram să găsesc aici cele 12 zodii și a mea să fie cea mai bogată, dar nu are așa ceva. În afară de asta, jocul îmi place.

Slot video: Zodiac Wheel

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Magie

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Contrar așteptărilor, cum spuneam și în descriere, nu e un joc despre zodii. E o combinație între magie și astrologie, cu astrologi și ghicitori, toate într-un joc care arată extrem, extrem de bine. Minimalismul clasic EGT n-are loc aici (poate doar la sunet), la grafică se vede că s-a lucrat foarte mult. Mie oricum mi-a fost scris în stele să câștig la păcănele, Zodiac Wheel confirmă asta.

Simboluri

Astrologul e cel mai bun și plătește miza de 600 de ori când e pe toată linia. Urmează ghicitoarea cu globul de cristal, telescopul și globul pământesc; restul simbolurilor fiind cărți de joc ( J – A ).

Zodiac Wheel are 3 simboluri speciale. Un Wild și 2 Scatter-uri. Wild-ul e roata zodiacului, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter-urile nu dau jocuri bonus, din păcate nu există în aparat, ci doar plătesc indiferent de poziția lor. Primul e cartea, care poate apărea oriunde, al doilea Scatter e pergamentul cu compasul și apare doar pe coloanele impare.

Cum câștigi la Zodiac Wheel

Cu simbolurile principale. Fiind doar 5 linii (orizontale, V și A), plățile sunt destul de mari când vin simbolurile cele mai importante. Wild-ul se extinde pe coloană te poate duce la câștiguri mari dacă e alături de astrolog sau de ghicitoare, ba chiar și în combinație cu alte simboluri dacă aduce mai multe linii câștigătoare.

Orice câștig poate deveni foarte mare cu dublaje. E opțiunea clasică de la EGT: alegi, după fiecare câștig, dacă încasezi sau încerci să-l dublezi. Dacă vrei dublajul, e totul sau nimic: nimerești culoarea asului care se va întoarce și profitul tău e de două ori mai mare sau nu o nimerești și ai pierdut totul. Atenție mare aici, nu încerca să dublezi chiar orice rundă, că n-o să mai câștigi nimic. Când ajungi la o sumă bună, bagă în casă.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă ZODIAC WHEEL la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ZODIAC WHEEL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.