Always Hot Deluxe

0

Always Hot Deluxe de la Novomatic e super simplu, un joc ideal pentru începători. Fructe, dublaje, puține linii, câștiguri mari.

Slot video: Always Hot Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Fructe

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Și dacă e prima dată în viață când păcănești vei înțelege cum funcționează jocul ăsta și-ți va fi ușor apoi să te prinzi cum merg alte aparate mai complexe. Ai fructe și dublaje, ceea ce găsești cam la toate jocurile din săli. Adică cele mai simple simboluri și cel mai ușor bonus pe care-l poți găsi la păcănele. Sunt doar 5 linii – orizontale și diagonale – așa că te prinzi imediat și cum trebuie să cadă simbolurile. Am văzut pe Facebook câțiva oameni care-mi scriau să mă întrebe cum merg liniile de plată, deci bănuiesc că e un pic mai greu pentru începători aici. Doar că la 5 linii n-ai cum să nu le înțelegi.

Dacă ești începător, Always Hot Deluxe e bun pentru tine. Dacă știi treaba cu păcănelele, atunci probabil ce am scris mai sus nu te interesează. Trebuie doar să știi că e un joc cu câștiguri foarte mari, dar rare, din cauza numărului mare de simboluri pe ecran mic.

Simboluri

Sunt cele clasice: șeptari, steluțe, pepeni, clopoței, struguri, prune, lămâi, portocale și cireșe. Șeptarii plătesc cel mai bine – miza x 60 când sunt pe toată linia.

Jocul nu are simboluri speciale.

Cum câștigi la Always Hot Deluxe

Cu șeptarii și steluțele câștigi extrem de bine. În rest, orice simbol dă plăți bune, doar că vin rar. E lucrul normal la sloturile cu multe simboluri și puține linii de plată: valoarea lor e mare, dar le prinzi mai greu. Așa că fii atent la bancă, să nu rămâi fără bani.

Dublajele te ajută să câștigi mai mult. Opțiunea cea mai cunoscută de la Novomatic: la fiecare câștig poți merge pt „totul sau nimic”. Dacă nu te mulțumește profitul, alege Gamble/Dublaj și încearcă să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă. Dacă l-ai ghicit, câștigul se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. De asta e important să nu uiți să încasezi atunci când ajungi la o sumă bună.

👉Joacă ALWAYS HOT DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ALWAYS HOT DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.