Buffalo Magic

0

Buffalo Magic nu trebuie să vă sperie: nu e doar un alt joc cu bizoni. De fapt, nici nu e cu animale, ci despre indienii nativi americani. Și cu o brunetă superbă.

Slot video: Buffalo Magic

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Western

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Într-un articol de acum câteva săptămâni eram supărată pe cât de mult seamănă Buffalo Blitz (PlayTech) și Buffalo King (Pragmatic). Acum joc prima dată Buffalo Magic, chiar dacă a fost lansat de vreo 2 ani. Și mă așteptam să dau de alt aparat copiat cu bizoni. Surpriză mare, mon cher! Jocul e 100% original și e extrem de bun!

Bizonii sunt în joc pentru că au reprezentat foarte multe în cultura indienilor nativi, nu pentru că ne duce în junglă. Și Novomatic face un lucru cât de cât rar pentru ei: respectă tema aparatului foarte mult și păstrează elemente cheie. Tot ce ține de partea vizuală (fundal, simboluri) te duce în atmosfera triburilor de amerindieni – păcat că la efecte de sunet iar au fost leneși. Ca aparat, e pe placul meu. Loc de câștiguri și în modul obișnuit, dar și în bonusuri.

Simboluri

Tânăra brunetă (nu seamănă cu Tiger Lily din Peter Pan?) e cea mai importantă și plătește miza x200 când apare pe toată linia. Alte simboluri tematice sunt geanta, toba, fluierul și brățările indiene; restul ecranului fiind cu cărți de joc ( 10 – A ).

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e craniul bizonului: înlocuiește orice simbol pentru a forma linii câștigătoare, se extinde pe toată coloana și declanșează o re-rotire gratuită. Scatter e cortul indienilor și declanșează 10 runde gratuite.

Cum câștigi la Buffalo Magic

Câștigi cu simbolurile principale – bruneta, geanta și toba. Simbolurile au valori mari, fiind puține linii de plată. Asta înseamnă, ca de obicei, și că vor veni câștiguri ceva mai rar față de alte jocuri. Doar că Wild-urile sunt extrem de bune, vin des, și aproape de fiecare dată încasezi o grămadă.

Câștiguri mari ai la re-rotirile date de Wild și la rotirile gratuite. Ambele pot fi redeclanșate! Un Wild în timpul re-rotirii îți dă una nouă; iar în timpul celor 10 gratuite dacă ai 3 Scatter-uri primești 5 rotiri suplimentare. În timpul lor, Wild-ul extins rămâne pe coloană pe parcursul celor 10 (sau 15) rotiri. Deci poți câștiga sume uriașe!

Dublajele te ajută să câștigi mai mult. Opțiunea cea mai cunoscută de la Novomatic: la fiecare câștig poți merge pt „totul sau nimic”. Dacă nu te mulțumește profitul, alege Gamble/Dublaj și încearcă să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă. Dacă l-ai ghicit, câștigul se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. De asta e important să nu uiți să încasezi atunci când ajungi la o sumă bună.

👉Joacă BUFFALO MAGIC la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUFFALO MAGIC poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.