Just Jewels Deluxe

0

Just Jewels Deluxe e încercarea Novomatic de a face un joc cu diamante reușit. N-a ieșit ceva foarte spectaculos, dar încasezi bine la el.

Slot video: Just Jewels Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

În general, diamante găsim la sloturile NetEnt sau la alți furnizori mult mai jucați în Vest. La noi au rămas fructele populare, de aceea nu s-au concentrat prea mult pe ele cei de la EGT și Novomatic. Cu Just Jewels Deluxe, Novomatic încearcă să combine modul de joc al aparatelor lor cu simbolurile foarte apreciate în alte zone. Ca grafică și ca distracție nu mă impresionează deloc. Foarte simplist, foarte old-school. La păcănelele cu diamante sunt obișnuită să văd culori strălucitoare, un background calm, muzică bună. Nu prea e cazul aici.

Ce-l ajută, însă, e că se câștigă bine. Și liniile de plată ușor diferite. Sunt 10 linii, doar că plățile se fac când simbolurile sunt adiacente pe linie. Nu e obligatoriu ca ele să pornească de la prima coloană; nu e nici Both Ways (ca la jocurile care plătesc și dacă simbolurile încep din coloana opusă), dar nici Cluster Pays (unde e suficient ca simbolurile să fie alăturate). Se ține cont de liniile de plată pentru că ești plătit dacă ai simboluri alăturate pe aceeași linie, dar banii pot veni și dacă ele sunt pe mijlocul ecranului.

Simboluri

Coroana e simbolul principal și plătește miza x 500 când apare de 5 ori. Urmează lingourile de aur, teancurile de dolari și 4 tipuri de diamante.

Simbolul special e Scatter-ul, reprezentat de euro, care plătește indiferent de poziționarea pe ecran.

Cum câștigi la Just Jewels Deluxe

Din păcate nu avem Wild-uri și rotiri gratuite, dar când vezi cât de mult poți încasa aici nu le duci dorul. Banii vin des prin liniile de plată care-ți dau banii dacă simbolurile sunt adiacente pe aceeași linie, fără să fie nevoie ca ele să pornească de la prima coloană. În plus, de multe ori simbolurile vin stivuite, deci atunci când câștigi vei avea o grămadă de linii bune.

Dublajele te ajută să câștigi mai mult. Opțiunea cea mai cunoscută de la Novomatic: la fiecare câștig poți merge pt „totul sau nimic”. Dacă nu te mulțumește profitul, alege Gamble/Dublaj și încearcă să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă. Dacă l-ai ghicit, câștigul se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. De asta e important să nu uiți să încasezi atunci când ajungi la o sumă bună.

👉Joacă JUST JEWELS DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JUST JEWELS DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.