Queen of Hearts Deluxe

0

Queen of Hearts Deluxe e jocul la care trebuie să te asiguri că prietena ta va lua un mega câștig dacă uiți să-i iei flori de Valentine’s Day.

Slot video: Queen of Hearts Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Romantice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Cupidon, inimi cu mega plăți, flori și inele de logodnă. Jocul la care ai visat toată viața, nu? Mie-mi place mult și, contrar a ceea ce am zis în descriere, prietenul meu n-a uitat vreodată de Valentine’s Day, de Dragobete sau de 8 martie. Sau de toate celelalte zile în care e frumos să vină acasă cu flori. E clar că-i mai mult un joc pentru fete, având tematica asta romantică, deci nu știu câți dintre voi veți fi atrași de el. Totuși, dacă am domnișoare care citesc ce scriu, mă bucur să văd că nu-s singura pasionată și vă salut, fetelor, cu toată căldura.

Simboluri

Trandafirul galben e cel mai bun dintre simbolurile simple și plătește miza x 300 când apare pe toată linia. Urmează castelul de la Disney, coroana reginei, inelul de logodnă și cărțile de joc de la 9 la K. De ce lipsește asul?

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e inima și plătește cel mai bine dacă formează o linie (miza x1000); dacă nu, înlocuiește orice alt simbol. Scatter e tânăra regină blondă și dă între 8 și 20 de rotiri gratuite.

Cum câștigi la Queen of Hearts Deluxe

Cu simbolurile mari, însă vei fi foarte ajutat de inima roșie care apare des și-ți aduce câștiguri. Restul combinațiilor nu te vor îmbogăți. Dacă nu ți-ai găsit încă inima pereche, poate e cea de aici?

Mega câștiguri poți obține la rundele gratuite. 3 Scatter-uri înseamnă 8 jocuri bonus (4 îți dau 15 runde, 5 înseamnă 20) pentru început, iar apoi alte Scatter-uri declanșează rotiri suplimentare. În timpul lor poate apărea pe ecran Cupidon și transformă unele simboluri în Wild, și atunci câștigi aproape tot timpul. Rotirile gratuite vin greu, din păcate, dar merită. Atenție la dublaje în timpul lor, încasează măcar o parte din rotiri. Regula mea e la astfel de jocuri (unde ai dublaje la runde gratuite) să încasez tot în prima jumătate a rotirilor, apoi să încerc și să dublez.

Dublajele te ajută să câștigi mai mult. Opțiunea cea mai cunoscută de la Novomatic: la fiecare câștig poți merge pt „totul sau nimic”. Dacă nu te mulțumește profitul, alege Gamble/Dublaj și încearcă să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă. Dacă l-ai ghicit, câștigul se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. De asta e important să nu uiți să încasezi atunci când ajungi la o sumă bună.

👉Joacă QUEEN OF HEARTS DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul QUEEN OF HEARTS DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.