Circus Brilliant

0

Circus Brilliant! A venit circul și la păcănele. Bine că nu era jocul ăsta când eram eu mică, sigur mă ducea tata la aparate la cât îl băteam la cap că vreau la circ.

Slot video: 5 Burning Heart

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Animale / Altele

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

A venit circuuuuuuul! Cu clowni, magie, dresori și animale gata să ne distreze. E momentul să fim din nou copii, să ne bucurăm de lucrurile astea. Și apoi să fim din nou adulți și să simțim cum se umplu buzunarele. Super drăguț aparatul, mie-mi place mult copilăria din el. Apropo: dacă nu ai 18 ani și ai ajuns aici, închide pagina, te rog. Nu te apuca de cazinouri înainte de vârsta legală. Până atunci, bucură-te de circul adevărat. Și nu mă refer aici la fotbalul din Liga 1.

Simboluri

Clownul și femeia magician plătesc cel mai bine: miza x50 când apar pe toată linia. Urmează cele trei animale: ursul, elefantul și foca; restul simbolurilor fiind cărți de joc de la J la A.

Simbolul special e Wild-ul (cortul de circ). Înlocuiește orice simbol și, dacă face singur o linie completă, plătește miza x500.

Cum câștigi la Circus Brilliant

Sunt 20 de linii și simboluri puține, așa că vin des banii. Sumele sunt mari în cazul principalelor personaje din joc – clownul și magiciana. Te ajută Wild-ul foarte mult, oricum, să câștigi des.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Nu există un simbol Scatter, ci se activează atunci când ai o linie întreagă cu 5 simboluri identice. Pentru o linie de 5 personaje principale primești 50 de rotiri; la 5 animale iei 15 rotiri iar la 5 cărți de joc primești doar 5 rotiri. Din păcate, nu pot fi re-declanșate. Atenție: e obligatoriu ca cele 5 simboluri să fie identice. Deci o linie cu 4 clowni și o magiciană nu dă rotiri gratuite. Wild-ul se consideră simbol normal, în schimb, iar 4 clowni și un Wild înseamnă runde gratuite. Dacă ai mai multe linii cu 5 simboluri, rotirile se adună. Toate rundele gratis au un multiplicator x2. Mega câștiguri!

Dublajele sunt prezente la orice joc EGT și pot fi șansa ta la profituri uriașe. După fiecare rotire câștigătoare ai de ales dacă încasezi suma sau încerci să o dublezi. Dacă alegi dublajul, mergi într-un ecran separat unde trebuie să ghicești culoarea asului care va apărea pe ecran – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii din acea rotire. De aceea trebuie să fii foarte atent când și cât dublezi. Bagă în casă banii atunci când suma te mulțumește, altfel riști să pierzi absolut totul. Fii responsabil.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă CIRCUS BRILLIANT la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CIRCUS BRILLIANT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.