Mayan Spirit

0

Mayan Spirit ne duce în Mexic, cu mii de ani în trecut, către una dintre marile civilizații antice: a maiașilor.

Slot video: Mayan Spirit

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Aztece

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Am spus că e un joc din categoria celor „aztece”, dar asta nu e tocmai adevărat. Maiașii au trăit cu sute de ani înaintea aztecilor și au avut un impact mult mai mare asupra omenirii. Tematica jocului am considerat-o „aztecă” doar ca să evit sute de categorii aici.

Am clarificat asta doar ca să nu spuneți că sunt paralelă cu istoria. Ba chiar o știu bine, m-a pasionat încă de când eram mică. Maiașii au avut cel mai dezvoltat sistem de scriere al epocii lor și aveau niște cunoștințe astrologice și matematice pe care noi, la mii de ani distanță, încă nu le stăpânim în totalitate. Acum n-o să mă duc în detalii să povestesc despre ei, că important e să știm matematica atunci când ne numărăm câștigurile din joc. Și câștiguri sunt destule, pentru că-s foarte multe linii de plată, Wild-ul vine des iar rotirile gratuite nu-s greu de obținut.

Îmi pare rău că Mayan Spirit nu-i atât de popular ca alte jocuri EGT, pentru că mie-mi place foarte mult. Poate și pentru că am o slăbiciune pentru sloturile inspirate din istorie sau mitologie. Cu sau fără slăbiciunea mea, aparatul e foarte bine făcut, banii intră des în cont, sper să vă placă și vouă.

Simboluri

Căpetenia și prințesa, cei doi oameni din joc, plătesc cel mai mult: miza x10 când apar pe toată linia. Mai găsim un jaguar, un tucan și cărți de joc de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Calendarul maiaș este simbolul Wild și înlocuiește orice simbol, având și cele mai mari plăți posibile: miza x25 pe o linie completă. Scatter este piramida maiașă (Chichen Itza) este Scatter-ul și declanșează 5 rotiri gratuite când apare de 3 ori pe coloanele din mijloc.

Cum câștigi la Mayan Spirit

Plățile poate ți se par mici dacă vezi că e doar x10 la cel mai mare simbol din joc. Ține cont, însă, că vorbim de un joc cu 40 de linii de plată. Orice combinație de 2 simboluri va declanșa cel puțin 3 linii câștigătoare – și asta dacă ai doar 2 simboluri; de cele mai multe ori vei avea 5-6 linii. Ecranul e cu 4 linii; așteaptă-te la plăți medii și ca valoare, și ca apariții.

Câștiguri mari vin în două moduri. Primul: rotirile gratuite. Scatter-ul apare doar pe coloanele din mijloc și dacă ai 3 primești 5 runde. Nu există un număr maxim de rotiri pe care le poți primi, ele pot fi redeclanșate de oricâte ori ai Scatter-uri noi. Al doilea e să te umpli de Wild-uri. Simbolurile Wild vin de multe ori stivuite, și dacă umpli primele două coloane din ele ai 40 de linii câștigătoare și sume uriașe. Eu am avut câștiguri mult mai mari în modul obișnuit decât în rotirile gratuite. Doar că, așa cum au venit Wild-urile grămadă în cel obișnuit, pot veni și în cele gratis. N-am avut eu noroc acolo.

Dublajele sunt prezente la orice joc EGT și pot fi șansa ta la profituri uriașe. După fiecare rotire câștigătoare ai de ales dacă încasezi suma sau încerci să o dublezi. Dacă alegi dublajul, mergi într-un ecran separat unde trebuie să ghicești culoarea asului care va apărea pe ecran – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii din acea rotire. De aceea trebuie să fii foarte atent când și cât dublezi. Bagă în casă banii atunci când suma te mulțumește, altfel riști să pierzi absolut totul. Fii responsabil.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă MAYAN SPIRIT la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MAYAN SPIRIT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.