John Hunter & The Aztec Treasure

0

Aztec Treasure e jocul de aparate cel mai cunoscut cu John Hunter ca erou principal. Exploratorul-vedetă de la Pragmatic Play pornește în căutarea comorilor aztece, prilej ideal pentru ca și noi să găsim comorile ascunse din păcănele.

Slot video: John Hunter & The Aztec Treasure

Furnizor: Pragmatic

Tema: Aztece

Format: 5 coloane – 2-6 linii

Linii de plată: 7.776

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Păcănelele cu exploratori sunt foarte jucate și în România, și în restul globului. E una dintre puținele categorii de jocuri apreciate peste tot. Ca exemplu, noi preferăm jocuri cu fructe, în timp ce occidentalii merg pe cele cu diamante. La fel, noi alegem păcănele egiptene, în timp ce alte țări joacă foarte mult cele aztece. Cele cu exploratori sunt peste tot căutate. Novomatic are propria serie în stilul „Indiana Jones”, cu Book of Ra. La PlayNGo e seria de jocuri cu Rich Wilde, unde cel mai cunoscut e Book of Dead. Iar lista poate continua. Pragmatic l-a inventat pe John Hunter, un explorator care-i seamănă lui Indiana Jones, pe care-l trimit în toate colțurile lumii.

Aztec Treasure e cu John Hunter în America, în căutarea comorilor aztece, și respectă tematica extrem de bine. Găsiți pe blogul meu și alte recenzii din serie, cu el pe urmele comorii lui Da Vinci sau ale faraonilor egipteni. Slotul de care vorbim acum, Aztec Treasure, vine cu un ecran diferit – 2-6 linii la 5 coloane, unde e suficient ca simbolurile să fie pe coloane alăturate. De aici și numărul URIAȘ de linii de plată – aproape 8.000; pentru că orice combinație poate fi câștigătoare, cât timp simbolurile sunt pe coloane consecutive începând din stânga. Un fel de joc Megaways.

Simboluri

John Hunter, imaginea jocului, are cea mai mare valoare: miza x4 (poate părea puțin, dar nu e, detaliez mai jos la modurile de câștig). Urmează animale foarte întâlnite în acea parte a lumii: pantera, pitonul și tucanul. Mai avem biciul și pălăria exploratorului; dar și torța lui, restul simbolurilor sunt cărți de joc de la J la A.

Simbolurile speciale sunt comorile aztece. Wild-ul e reprezentat de statuia din aur și înlocuiește orice simbol (apare doar pe coloanele din mijloc); Scatter-ul e medalionul aztec și dă rotirile gratuite.

Cum câștigi la John Hunter & The Aztec Treasure

Simbolurile au valori foarte mici în comparație cu alte jocuri, dar asta e direct proporțional cu liniile de plată. Cel mai slab simbol de la un joc ca „5 Burning Hot” dă mai mult decât miza x4, doar că acolo sunt doar 5 linii de plată, așa că șansele ca el să apară în combinația necesară sunt mult, mult mai mici. De 1.555 ori mai mici, că am și calculat. Astfel, e normal să avem simboluri cu plată mică, pentru că adesea vor fi o grămadă de linii câștigătoare, care compensează. Și vei câștiga aproape la fiecare rotire.

Mega câștiguri vin la rundele gratuite. Scatter-ul poate apărea pe orice coloană și dă, la întâmplare (prin roata norocului), între 5 și 25 de rotiri. Toate rotirile gratuite vor avea și un multiplicator, stabilit – tot aleatoriu  – la începutul rundei, ce poate varia între x3 și x10. În plus, rotirile pot fi redeclanșate la infinit, dacă apar Scatter-uri în timpul lor. Poți primi, când apar cel puțin 2 simboluri bonus, între 3 și 15 runde gratuite suplimentare. Câștigurile din timpul lor sunt uriașe. Din păcate, spre deosebire de alte sloturi Pragmatic, nu există re-rotiri și nici jackpot-uri.

👉Joacă JOHN HUNTER & THE AZTEC TREASURE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JOHN HUNTER & THE AZTEC TREASURE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.