John Hunter & The Book of Tut

0

Book of Tut e din celebra serie de păcănele Pragmatic cu exploratorul John Hunter. Acest „episod” e unul egiptean, unde cartea lui Tutankhamon e ținta exploratorului.

Slot video: John Hunter & The Book of Tut

Furnizor: Pragmatic

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Book of Ra e seria-vedetă de la Novomatic, unde exploratorul lor merge în Egipt. La PlayNGo avem o serie asemănătoare, unde Rich Wilde e personajul principal, iar aparatul cel mai popular e Book of Dead. Din partea Pragmatic Play vine seria de jocuri cu John Hunter, un alt personaj inspirat din Indiana Jones. Diferența e că Pragmatic își trimite aventurierul prin toată lumea, nu doar în Egipt – cel mai popular joc al seriei e Aztec Treasure, iar recenzia lui o găsiți tot aici pe blog.

Book of Tut e unul dintre aparatele egiptene și seamănă destul de mult cu celelalte sloturi „Book of …”. Eroul jocului e simbolul principal iar cartea mult-căutată are rol de Wild și de Scatter. E destul de simplist aparatul, ce e mai rar întâlnit e că aici poți cumpăra speciala. Prețul mi se pare mare, însă. Detaliez ceva mai jos la secțiunea de câștiguri.

Simboluri

John Hunter, imaginea jocului, are valoare de miză x50 când apare pe toată linia. Urmează Tutankhamon, statuia lui Bastet (pisica), amuleta cu insectă și cărțile de joc ( 10 – A ).

Simbolul special e cartea lui Tutankhamon, cu rol dublu de Wild și Scatter. Înlocuiește orice simbol și, dacă apare de cel puțin 3 ori, declanșează rotiri gratuite.

Cum câștigi la John Hunter & The Book of Tut

La Aztec Treasure avem mii de linii de plată, jocul fiind într-o oarecare măsură stil Megaways. Aici avem doar 10 linii, foarte puține, ceea ce aduce câștiguri și valori mult mai mari ale simbolurilor. Cu John Hunter și cu Tutankhamon vei câștiga cel mai bine, iar cartea specială apare suficient de des încât să-ți mărească profitul. Atenție, însă. Jocul e foarte volatil. Poți avea multe rotiri în care să nu câștigi nimic, ca apoi să vină mega banii.

Mega câștiguri vin la rundele gratuite. Cu 3 cărți primești 10 rotiri gratis, pe care le poți prelungi cu fiecare alte 3 Scatter-uri din timpul lor. Rundele gratuite au un simbol expandabil special, ales în mod aleatoriu la începutul lor. După ce rotirea e plătită, dacă simbolul special e pe cel puțin 3 coloane, se va extinde pentru a umple rola și apoi vei fi plătit pentru toate liniile, fără să fie necesar ca ele să fie pe coloane alăturate.

Opțiunea prin care poți cumpăra speciala mi se pare în dezavantajul nostru. Pentru 10 rotiri tu plătești de 100 de ori valoarea unei rotiri, sumă la care ajungi destul de greu în timpul lor. Ține de noroc. Dacă simbolul expandabil e unul bun (de la A în sus), sigur îți scoți banii. Când prinzi panou, la fel, ai recuperat toți banii la o singură rundă indiferent de simbol. Altă metodă e să iei Scatter-uri în plus, ca să-ți prelungești rotirile gratuite. În același timp, dacă ai ghinion, poți câștiga cam jumătate din cât plătești pe rotiri…

Din păcate, spre deosebire de alte sloturi Pragmatic, nu există re-rotiri și nici jackpot-uri.

👉Joacă JOHN HUNTER & THE BOOK OF TUT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JOHN HUNTER & THE BOOK OF TUT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.