John Hunter & The Secrets of Da Vinci’s Treasure

0

Da Vinci’s Treasure e un joc de aparate din seria John Hunter de la Pragmatic Play. Comorile lui Da Vinci sunt cele căutate de el în acest slot plin de bonusuri.

Slot video: John Hunter & The Secrets of Da Vinci’s Treasure

Furnizor: Pragmatic

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Seria John Hunter îl trimite pe eroul celor de la Pragmatic în căutarea multor comori – egiptene (Book of Tut), aztece (Aztec Treasure) sau, cum se întâmplă aici, cele renascentiste ascunse de Da Vinci. Chiar dacă-s parte a aceleiași serii, modurile de joc sunt foarte diferite la păcănelele cu John Hunter. Versiunea de care vorbesc aici iese în evidență prin mai multe tipuri de bonus dar și un fel de dublaj, numit aici „modul risc”.

Simboluri

John Hunter, imaginea jocului, plătește miza x32 – cel mai bun simbol din aparat. Urmează mai multe simboluri tematice: enciclopedia, rucsacul aventurierului, elicopterul creat de Da Vinci și o arbaletă. Simbolurile cu plăți mici sunt cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e Da Vinci, apare pe coloanele 2-5 și înlocuiește orice. Scatter e pergamentul, apare doar pe coloanele din mijloc și declanșează unul dintre cele 3 bonusuri posibile.

Cum câștigi la John Hunter & The Secrets of Da Vinci’s Treasure

Câștigi bine doar cu John Hunter în modul de joc obișnuit. Sunt destul de multe simboluri pentru un joc 5×3 cu 25 de linii de plată; chiar dacă valorile lor sunt bunicele, apar greu liniile câștigătoare.

Mega câștiguri vin la bonusuri. Sunt 3 posibilități aici, bonusul se declanșează aleatoriu după ce apar pe ecran 3 Scatter-uri.

Vânătoarea de comori e primul bonus posibil. Pe harta din fundalul jocului ai 23 de „checkpoint”-uri, locuri în care te poți opri. Roata norocului apare și tu o învârți, pe roată fiind numere de la 1 la 5 dar și „butonul” de sfârșit al bonusului. Avansezi pe hartă conform numărului care apare pe roata norocului, dar atunci când pe roată rămâne „Sfârșit” se încheie bonusul. Tu vei încasa suma care corespunde punctului pe care te afli la finalul bonusului.

Runde gratuite cu multiplicator progresiv e al doilea bonus. Primești 12 rotiri gratuite care încep cu un multiplicator x1, iar acesta crește după fiecare rundă. Astfel, la final ajungi să ai un multiplicator x11. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate dacă apar Scatter-uri noi în timpul lor, iar tu primești 12 runde suplimentare. Numărul maxim e de 60 rotiri.

Alege premiul e cel mai simplu bonus, dar cu câștiguri la fel de bune ca celelalte 2. Ești dus pe un ecran unde te așteaptă 3 tablouri. Tu alegi unul dintre ele și apoi afli valoarea lui, care merge direct în banca ta.

În final, o noutate pentru Pragmatic, opțiunea de dublaj. E diferită de cea pe care o știm de la EGT, Novomatic sau PlayNGo. Nu sunt cărți de joc pe care tu trebuie să le ghicești, ci ai ales între 2 sau mai multe obiecte. Dacă-l nimerești pe cel care ascunde câștigul tău, acesta se înmulțește cu numărul de obiecte de pe ecran. Dacă nu, ai pierdut banii.

Poți mări câștigul de până la 5 ori dacă alegi opțiunea „Riscă 5x”: acolo vei avea 5 obiecte pe ecran. 4 dintre ele goale, al cincilea cu banii tăi. Dacă-l nimerești pe cel bun, iei de 5 ori mai mult. Acest „dublaj” e disponibil doar după un mod de joc bonus, nu și după câștigurile din jocul obișnuit. Eu n-am avut niciodată curajul să merg pe riscurile foarte mari la profituri bune; ba chiar uneori sunt atât de fricoasă încât aleg să iau direct banii, fără să mai risc.

👉Joacă JOHN HUNTER & THE SECRETS OF DA VINCI’S TREASURE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JOHN HUNTER & THE SECRETS OF DA VINCI’S TREASURE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.