John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

0

Scarab Queen din seria John Hunter e un joc de aparate egiptean foarte popular de la Pragmatic. Exploratorul revine în Egipt, după aventura din Book of Tut, în căutarea unor noi comori.

Slot video: John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

Furnizor: Pragmatic

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Încă o excursie în Egipt a lui John Hunter, personajul Pragmatic Play inspirat din Indiana Jones. După căutarea comorilor în toate colțurile lumii, Hunter vine din nou în Egipt, unde vrea să găsească mormântul zeiței-scarabeu. Tematica e bine respectată, ca de fiecare dată la Pragmatic Play, și, din nou ca de obicei, vine cu bonusuri diferite de celelalte păcănele.

Simboluri

John Hunter plătește cel mai bine: miza x32 când apare pe toată linia de plată. Urmează Anubis, cureaua lui John și geanta lui. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și cele de Collect. Wild e regina, apare pe coloanele 2-5 și înlocuiește orice simbol. Scatter-ul apare doar pe cele din mijloc și declanșează rotirile gratuite. Simbolul cu bani apare pe primele 4 coloane și, dacă apare în aceeași rotire cu un simbol Collect pe ultima coloană, te duce în bonusul Colectează Bani.

Cum câștigi la John Hunter & The Tomb of the Scarab Queen

Sunt relativ puține simboluri, doar 8, la un joc cu 25 de linii și 15 spații pe ecran. John Hunter plătește bine, fiind cel mai bun personaj din serie; iar Wild-ul apare suficient de des încât să ajungi la câștiguri mulțumitoare. Nu vei da lovitura în jocul obișnuit, dar nici nu te va curăța aparatul; iar asta e suficient la un joc cu profituri mari de tot în bonusuri.

Mega câștiguri ai la cele două bonusuri. Primul e cel de rotiri gratuite: 3 Scatter-uri pe coloanele din mijloc îți dau 8 rotiri gratuite, care pot fi redeclanșate de oricâte ori prinzi noi Scatter-uri. Nu e limită de rotiri gratuite!

Al doilea bonus e Runda Colectează Bani. Simbolul cu bani (scarabeul) apare pe primele 4 coloane, pe scarabeu fiind trecută și o sumă. Pe ultima coloană sunt simbolurile de colectare; iar dacă apar în aceeași rotire încasezi banii. De aici iei cel mai des sume bune, și pe ele te bazezi și în timpul rundelor gratuite.

Sunt 5 tipuri de simboluri de colectare: Collect (încasezi toate simbolurile cu bani), Extra Collect (pe simbol este trecută și o sumă de bani, pe care o încasezi odată cu cele cu bani de pe primele coloane), Multiplier Collect (pe simbol ai un multiplicator care înmulțește suma totală de pe simbolurile cu bani), Expanding Collect (simbolurile cu bani se extind pe rolele lor și încasezi toată suma) și, ultimul, Respin Collect (toate simbolurile cu bani rămân pe ecran, are loc o re-rotire și apoi încasezi tot).

👉Joacă JOHN HUNTER & THE TOMB OF THE SCARAB QUEEN la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JOHN HUNTER & THE TOMB OF THE SCARAB QUEEN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.