Peaky Blinders

0

Peaky Blinders! Super serialul făcut de BBC vine și la păcănele. By order of the Peaky fuckin’ Blinders!

Slot video: Peaky Blinders

Furnizor: Pragmatic

Tema: Muzică & Film

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

Lansarea anului în păcănele! N-am mai fost atât de entuziasmată de un joc nou de când a fost lansat Narcos. Pragmatic tocmai a dat drumul la nivel mondial jocului de aparate Peaky Blinders! Dacă n-ați văzut serialul, vă recomand foarte tare să o faceți. E inspirat din povestea reală a unei bande de mafioți din Birmingham, care se ocupa, în primele decenii din anii 1900, cu furturi, cămătării și… jocuri de noroc. Serialul e foarte, foarte tare. Și e cu Cillian Murphy și Tom Hardy!

În serial, banda era condusă de familia Shelby, cei mai viteji și mai bătăuși dintre mafioți. Ei sunt și personajele care apar în aparat. Coloana sonoră a jocului e cea din serial, iar tot ce ține de grafică ne duce în atmosfera lui.

Simboluri

Tommy Shelby, personajul principal din serial, plătește cel mai bine: miza x20. Urmează celelalte personaje principale: Arthur Shelby (fratele mai mare), Polly Gray (mătușa) și tânărul Michael Gray. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Jocul are 4 simboluri speciale. Wild e insigna și înlocuiește orice simbol. Simbolul „Peaky Blinders Bonus” apare doar pe coloanele 1 și 3 și, chiar dacă singur nu face nimic, în combinație cu următoarele 2 declanșează bonusurile. Celelalte 2 simboluri sunt Shelby Betting Shop și By order of the Peaky Blinders, apar doar pe ultima coloană și, fie declanșează ele un bonus, fie pornesc rotiri gratuite dacă sunt combinate cu simbolul de bonus.

Cum câștigi la Peaky Blinders

Cu personajele principale ale serialului, în special cu Tommy. E aceeași poveste ca la aproape orice slot făcut de Pragmatic Play: vei avea câștiguri suficiente cât să ții banca la nivelul de început în jocul obișnuit, dar bonusurile te vor îmbogăți.

Mega câștiguri ai la bonusuri, și avem 4 tipuri. Două sunt jocuri speciale, alte două sunt rotiri gratuite. Le luăm pe rând, da?

Shelby Betting Shop e un joc special care se activează când pe ultima coloană apare simbolul bonusului. Odată activat, bonusul atribuie o valoare în bani fiecărui simbol provenit din serial și toți banii sunt încasați.

Dacă simbolul acestui bonus apare pe ultima coloană iar pe coloanele 1 și 3 sunt simbolurile Bonus, atunci ai Rotiri Gratuite Shelby Betting Shop. Sunt 8 rotiri jucate cu regulile bonusului – deci, de fiecare dată când apare simbolul bonus pe ecran și ai și personaje din serial, vei încasa sume bune. Din păcate, ele nu pot fi continuate, nu vei avea decât 8 rotiri.

Mai departe e jocul special By Order of the Peaky Blinders. Replica preferată a lor (și a mea!!!) din serial e și numele bonusului care pornește când simbolul reprezentativ apare pe ultima coloană. Aici, după ce liniile sunt plătite, toate simbolurile cu personaje și Wild-urile se blochează pe ecran și are loc o re-rotire. După, se fac din nou plățile, iar toate simbolurile Wild sau cu un personaj se transformă în același simbol (ales aleatoriu), după care se fac din nou plățile. Te așteaptă un ecran cu destul de multe personaje identice, toate fiind simboluri cu valoare mare.

Ca și la celălalt bonus, dacă vine odată cu simbolul bonus pe coloanele 1 și 3 se declanșează Rotiri Gratuite By Order of the Peaky Blinders. Aici vei primi 10 rotiri (nici ele nu pot fi redeclanșate), toate jucate conform bonusului aferent. Dacă în jocul special ai câștiguri bune, crede-mă că în timpul rotirilor gratuite ai câștiguri uriașe.

👉Joacă PEAKY BLINDERS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PEAKY BLINDERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.