Football: Champions Cup

0

Football: Champions Cup ar trebui să fie pe placul vostru. Nu v-ați gândit vreodată cum ar fi să bateți penalty-uri la păcănele? Sau să câștigați Mondialul Aparatelor? O puteți face acum!

Slot video: Football: Champions Cup

Furnizor: NetEnt

Tema: Sport

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

O combinație de FIFA cu păcănele. Football: Champions Cup a fost lansat de NetEnt în 2016, în așteptarea Campionatului Mondial din Rusia. Cu 24 de țări (cred că toate din joc s-au și calificat la turneul final), începi jocul prin a alege țara pe care vrei să o reprezinți. Asta nu are o influență prea mare asupra slotului – doar că, atunci când „te califici” în fazele finale, vei ști pe cine duci spre marea finală.

Sunt câteva lucruri în joc care ar trebui să fie pe gustul tuturor bărbaților. Fundalul sonor e… galeria; simbolurile sunt toate fotbalistice, ai țintarul Mondialului atunci când câștigi rotiri gratuite iar bonusul este reprezentat de… loviturile de departajare. Medalia de aur la Campionatul Păcănelelor pentru Microbiști, ce să mai.

Simboluri

Fotbalistul este cel mai valoros simbol simplu, plătind miza x50. Urmează tricoul, gheata, mănușa și fluierul ca simboluri bune. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Bonus. Wild-ul e mingea de fotbal, înlocuiește orice simbol și dacă formează chiar ea o linie de câștig poate plăti până la miza x100. Scatter-ul e trofeul și acordă rotiri gratuite când apare pe cele 3 coloane din mijloc. Bonusul e simbolul cu acest nume scris pe el și declanșează Modul Bonus, de penalty-uri.

Cum câștigi la Football: Champions Cup

N-am câștigat sume colosale la jocul obișnuit, dar câștigurile au venit destul de des încât să am o bancă bună la momentul bonusurilor. Vin plăți bune cu simbolurile principale, ajutate de Wild-ul care apare relativ des. Bonusul din jocul obișnuit Overlay Wild aduce între 2 și 5 Wild-uri suplimentare pe ecran, la întâmplare, în unele rotiri.

Câștiguri mari ai la cele două bonusuri.

Bonus Game e cel în care ajungi la loviturile de departajare. Se activează atunci când pe ecran ai 3 simboluri BONUS. Începi prin a executa tu penalty-ul, alegând colțul în care vrei să șutezi. Dacă dai gol, primești o sumă de bani. Dacă ratezi, nimic. Apoi devii tu portarul și alegi colțul în care plonjezi. Dacă iei gol nu se întâmplă nimic, dar dacă aperi multiplicatorul crește cu 1 (iar toți banii adunați se înmulțesc la finalul penalty-urilor). Important: dacă e egal după primele 5 șuturi, penalty-urile continuă până când câștigi sau pierzi. Eu eram bucuroasă tare la început, că am câștigat, până mi-am dat seama că egalul era mai bun, pentru că aveam mai mulți bani de încasat. Câștigurile pot fi foarte mari aici dacă aperi câteva penalty-uri, pentru că ajungi la un multiplicator mare.

Rotirile Gratuite vin mult mai greu, dar sunt cu plăți mai mari. Când ai cele 3 trofee pe coloanele din mijloc în jocul obișnuit te califici în șaisprezecimile Mondialului. Astfel activezi rotirile. Vei vedea tabloul turneului și joci primul meci. Totul decurge ca în jocul obișnuit, dar există două Wild-uri suplimentare. Unul albastru, care e „al tău”, și unul roșu, care e „al adversarului”. Fiecare Wild colorat înseamnă un gol – fie dat de tine, fie primit.

Fiecare „meci” se desfășoară pe parcursul a 4 rotiri, iar dacă e egalitate se joacă până la prima rotire în care o echipă marchează. Dacă bați, mergi în faza următoare – a sferturilor de finală. Și tot așa, până la marea finală. La final încasezi toți banii din rotiri, iar dacă iei și o medalie primești un bonus. Se joacă și finala mică, apropo.

👉Joacă FOOTBALL: CHAMPIONS CUP la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FOOTBALL: CHAMPIONS CUP poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.