Divine Fortune

0

Divine Fortune e unul dintre puținele jocuri NetEnt la care poți câștiga un Jackpot! Grecia Antică e adusă în aparate din nou, într-un joc extrem de bine făcut.

Slot video: Divine Fortune

Furnizor: NetEnt

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Cred că la fiecare joc de aparate cu tematică grecească spun cât de mult îmi place seria Age of the Gods de la PlayTech. Așa, acum că v-am reamintit, hai să trec la Divine Fortune. E foarte, foarte, foarte mișto. Orice ating designerii de la NetEnt arată impecabil. Aici se evidențiază jocul.

Nu are multitudinea de bonusuri pe care o găsim în seria Age of the Gods, dar tot sunt câteva care nu au cum să nu ne umple buzunarele. Wild-ul face minuni în jocul obișnuit, rotirile gratuite ne dublează banca și, finalmente, Jackpotul despre care nu e nevoie să mai spun ceva.

Simboluri

Medusa plătește cel mai bine: miza x300 când apare pe toată linia. Urmează leul, minotaurul și vulturul; restul simbolurilor fiind cu plată mică – cărți de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Bonus. Wild-ul e Pegasus (calul alb) și înlocuiește orice simbol – pe lângă alte câteva mici bonusuri. Scatter e simbolul cu fulgerul pe care scrie Free Spins și, evident, dă rotiri gratuite. Bonus e moneda și te duce către Jackpot.

Cum câștigi la Divine Fortune

Câștigurile din jocul obișnuit sunt, ca la orice joc NetEnt, destul de mici. Vei încasa destul de des niște sume puțin peste miza ta din acea rotire, suficient cât să poți juca în voie fără să te îngrijoreze soldul. Medusa și animalele sunt simbolurile după care trebuie să te uiți.

Mega câștiguri poți avea în urma bonusurilor.

Cel mai obișnuit e Falling Wilds Re-Spin, care apare în jocul normal de multe ori. Când ai un Wild pe ecran se face plata obișnuită a rundei. Wild-ul rămâne și coboară o poziție pe coloană, activându-se o re-rotire. Re-rotirile continuă până când nu mai e niciun Wild pe ecran, prelungindu-se de fiecare dată când apare unul nou. Deci poți porni cu un singur cal alb, dacă la re-rotire apare unul nou, bonusul continuă până dispar toți.

Funcția asta va declanșa de multe ori și un alt bonus, Wild on Wild. Când Wild-ul deja existent coboară pe un pătrat unde apare un alt Wild, calul alb se extinde pe toată coloana.

Rotirile Gratuite vin atunci când ai 3 simboluri Scatter pe ecran. Minimul e de 5 rotiri (la 3 simboluri), maximul de 12 (la 5 simboluri). Aici ai cele mai mari câștiguri, mai ales că e valabilă și funcția de Wild on Wild la orice cal apare pe ecran. El se va extinde imediat pe toată rola.

Jackpot-ul l-am lăsat la final. Intri în bonusul destinat lui când strângi, în aceeași rotire, 3 monede de bonus. Important e că ele pot fi adunate și la re-rotiri – ceea ce mărește substanțial șansele de a prinde bonusul. Vei merge într-un ecran separat unde cad monede pe ecran și ele trebuie să rămână pe spațiile libere. Dacă umpli ecranul de monede, iei marele jackpot.

👉Joacă DIVINE FORTUNE la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DIVINE FORTUNE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.