Pyramid: Quest for Immortality

0

Pyramid: Quest for Immortality vine în zona jocurilor egiptene cu toate liniile de plată posibile active pentru câștiguri uriașe!

Slot video: Pyramid: Quest for Immortality

Furnizor: NetEnt

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3-5 linii

Linii de plată: 720 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Jocurile egiptene sunt unele din cele mai populare păcănele existente și aproape orice furnizor are un slot cu tematica asta în top. NetEnt propune Pyramid: Quest for Immortality și reușește să iasă în evidență prin câteva lucruri simple, dar foarte bune pentru noi, jucătorii. Formatul liniilor e All Ways – orice combinație de simboluri aflate pe coloane alăturate, începând cu prima din stânga, e una câștigătoare. Așa se ajunge la 720 de linii de plată. Mai sunt astfel de jocuri (cel mai cunoscut e Buffalo Blitz), dar sunt destul de rare. Mie îmi place foarte mult și cum au gândit apariția Wild-ului și a multiplicatorului, voi detalia puțin mai jos.

Aspectul jocului e, ca de obicei, excelent. Nici nu are rost să mai spun asta la NetEnt. Mărimea coloanelor diferă, cu un format piramidal: prima și ultima au câte 3 simboluri, a doua și a patra au câte 4 iar cea din mijloc are 5.

Simboluri

Simbolurile egiptene plătesc cel mai bine. Faraonul e primul (miza x5), urmat de Cleopatra și de zeii-animale din mitologia acestui popor: albina, vulturul, șarpele. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolul special e Wild-ul și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la Pyramid: Quest for Immortality

Valoarea simbolurilor poate părea mică, dar nu e. Nu uitați că valoarea lor e invers proporțională cu numărul liniilor. Cu cât sunt mai multe linii, cu atât simbolurile vor plăti mai puțin, pentru că șansele de a obține combinații câștigătoare sunt mult mai mari. Așa că vei încasa destul de bine și de des.

Wild-ul nu apare deloc la rotiri, ci doar în urma avalanșelor. Avalanșele sunt un fel de re-rotiri, le găsim la destule păcănele. După fiecare câștig, simbolurile care au format liniile bune cad de pe ecran și cad unele noi în locul lor. Spuneam mai sus că jocul are format piramidal. Dacă în vârfurile piramidei (spațiile de sus de pe coloanele din mijloc) sunt simboluri care au format un câștig, în locul lor va apărea un Wild. Vei prinde destul de des câte 4-5 Wild-uri consecutive prin această opțiune a jocului. La fiecare 3 avalanșe, multiplicatorul va crește cu 1, maximul fiind de x10. Funcția e numită „Multiplicatori de Avalanche” și e cea care te poate duce către mega câștiguri la avalanșele lungi. Nu există rotiri gratuite, dar nici nu e nevoie când avem atât de multe re-rotiri.

👉Joacă PYRAMID: QUEST FOR IMMORTALITY la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PYRAMID: QUEST FOR IMMORTALITY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.