Butterfly Staxx

0

Butterfly Staxx e plin de fluturași strălucitori și de flori, cât să-mi placă mie, dar și de câștiguri suficiente cât să ne placă tuturor.

Slot video: Butterfly Staxx

Furnizor: NetEnt

Tema: Flori

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Fluturi strălucitori zboară printre flori în jocul obișnuit și ies din ouă în rotirile gratuite. Chiar dacă nu sunteți impresionați de fluturi în viețile de zi cu zi, aici veți sări de bucurie când veți vedea că-și mișcă aripie, pentru că zborul lor aduce câștigurile mari. NetEnt a făcut dintr-un slot aparent simplu, cu fluturași și floricele, un joc foarte palpitant.

Simboluri

Fluturii plătesc cel mai mult: miza x6 când apar pe toată coloana. Urmează trei flori și cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild-ul, care înlocuiește orice simbol, și Scatter-ul care dă între 5 și 7 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Butterfly Staxx

Simbolurile au valoare mică (maximul e miza x6), dar e un joc cu doar 8 simboluri simple și 20 de spații pentru ele. Și cu 40 de linii de plată. Jocul e plin, plin, plin de fluturași. Apar aproape la fiecare rotire stivuiți, iar atunci când o coloană are doar fluturi, ei vor zbura pe prima coloană declanșând o re-rotire. Re-rotirile continuă cu fiecare nou fluture care apare pe ecran, ei zburând în continuare către stânga. Chiar și în cea mai slabă situație, în care vine doar un fluture pe rotire, ai niște câștiguri mari garantate de la a treia re-rotire.

Iar ele devin și mai mari la rotirile gratuite. Primești 5 la 3 Scatter-uri, 6 la 4 și 7 rotiri la 5 simboluri. Ele se joacă pe un ecran special, doar cu ouă și fluturi, iar speciala din timpul jocului obișnuit rămâne valabilă: toți fluturii care apar pe ecran zboară spre stânga, spre primele coloane. Mega câștiguri!

👉Joacă BUTTERFLY STAXX la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUTTERFLY STAXX poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.