Butterfly Staxx 2

0

Butterfly Staxx 2 are cea mai tare specială pe care am văzut-o vreodată. Ajungi să joci, cu miza unei runde, 3 ecrane în același timp!

Slot video: Butterfly Staxx 2

Furnizor: NetEnt

Tema: Flori

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Butterfly Staxx e un joc foarte drăguț, cu șanse de câștiguri uriașe. Continuarea lui, despre care vorbim acum, este una cu fabuloasă. Simbolurile sunt aceleași, nici grafica nu e mult schimbată, dar în modul obișnuit de joc poți ajunge să iei bani din 3 părți în același timp! Nu de la 3 linii de plată, ci din trei ecrane! Pe care le joci cu miza unei singure rotiri! Te umpli de bani.

Simboluri

Fluturii plătesc cel mai mult: miza x2 când apar pe toată coloana. Urmează trei flori și cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild-ul, care înlocuiește orice simbol, și Scatter-ul care te duce în modul bonus.

Cum câștigi la Butterfly Staxx 2

Într-o rotire obișnuită nu vei avea vreun câștig colosal. Valorile simbolurilor sunt chiar mai mici decât la primul Butterfly Staxx – fluturele, cel mai bun, dă miza x2. Asta pentru că sunt multe linii de plată, ecranul e mare iar simbolurile sunt puține. Dar și pentru că la speciale până și un simbol care te-ar plăti cu miza x1 te-ai umple de bani.

Mega câștigurile vin în cele 3 bonusuri.

Re-rotirile se declanșează la fel ca în primul joc: atunci când o coloană este plină de fluturi. Ei zboară pe prima coloană și restul rolelor se învârt, fiecare fluture acordând o nouă re-rotire și mergând spre stânga, rămânând acolo pe toată durata rundelor. Apoi vine magia câștigului: dacă ai 2 coloane pline de fluturi apare un ecran suplimentar! Iar apoi, dacă umpli și a treia coloană – sau dacă le umpli pe primele 2 din ecranul al doilea – apare și al treilea ecran. 3 ecrane care vor avea zeci de fluturi, totul cu miza unei singure rotiri. Sunt niște câștiguri fabuloase care apar în modul obișnuit de joc!

Speciala se declanșează când apar 3 simboluri Scatter pe coloanele impare. Tu alegi apoi ce specială preferi: Butterfly Spins sau Butterfly Frenzy.

Butterfly Frenzy e foarte, foarte simplu: mergi într-un ecran diferit unde fluturi strălucitori zboară pe ecran. Tu alegi fluturașii, dai click pe ei și fiecare are o valoare – care merge direct în banca ta. Unii fluturi pot declanșa un „upgrade”, dându-ți încercări suplimentare și mărind sumele pe care le ascund fluturii în acest bonus.

Butterfly Spins sunt rotirile gratuite, ele fiind ca la primul joc „Butterfly Staxx”: doar ouă și fluturi pe ecran, iar de fiecare dată când apare un fluture el merge spre stânga. Totuși, n-ar fi un upgrade la joc dacă ar fi identic, nu? Rotirile gratuite se joacă pe 3 ecrane, exact ca re-rotirile! Nici nu pot să spun aici că iei bani cu ambele mâini, că îi iei din 3 părți, îți trebuie o mână în plus.

👉Joacă BUTTERFLY STAXX 2 la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUTTERFLY STAXX 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.