Serengeti Kings

0

Serengeti Kings e pentru cei puternici. Dacă nu vă e frică de lei și pantere, hai cu Păcănica în mijlocul Africii, pe tărâmul lor, să câștigăm împreună.

Slot video: Serengeti Kings

Furnizor: NetEnt

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 26

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Serengeti e un mare parc național african, din nordul Tanzaniei, considerat una minunile naturale ale lumii noastre. Chiar dacă trăiesc sute de specii de animale acolo, Serengeti va fi întotdeauna locul leilor, regii acelor câmpii. De aici și numele jocului, Serengeti Kings.

NetEnt a creat propriul ecosistem în acest slot video, cu fundalul sonor asigurat de zgomotul junglei și de muzică tradițională africană. Fundalul grafic și simbolurile arată ca la Animal Planet, chiar e impresionant cât de bine arată totul. Iar modurile de joc sunt de nota 10, cu rotiri dedicate leilor, apoi panterelor; bonusuri specifice și cu rotiri gratuite care fac să sară banii din ecran în buzunarul nostru, și din buzunar pe jos că nu mai au loc.

Simboluri

Leii și panterele plătesc cel mai bine: miza x5. Apoi vin hienele, girafele, zebrele și lemurii; ecranul fiind completat de cărțile de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul înlocuiește orice simbol normal, Scatter-ul declanșează rotirile gratuite.

Cum câștigi la Serengeti Kings

Nu prea are rost să vorbim de câștigurile la rotirile simple – ele vin, dar nu înseamnă prea mult; sunt acolo doar cât să țină banca ta la un anumit nivel.

Serengeti Kings are două opțiuni în modul clasic de joc: Lion Feature și Panther Feature, fiecare durează câte 12 rotiri. Fiecare leu care apare pe ecran este „adunat”, la fel și fiecare panteră. Poți vedea câte ai în colțurile de sus. Jocul începe cu Lion Feature. După a 12-a rotire, toți leii pe care i-ai adunat sunt trimiși pe ecran, în diferite locuri. Dacă leul aterizează peste o panteră, acel simbol va deveni Wild. Dacă ajung doi lei în același simbol, leul va primi un multiplicator. Dacă leul ajunge peste un Wild, simbolul rămâne Wild dar primește, și el, un multiplicator. Plata se face după ce toți leii sunt trimiși pe ecran și simbolurile își fac modificările sau upgrade-urile; iar apoi intri în Panther Feature, unde se întâmplă același lucru – dar cu panterele. Poți colecta simboluri leu și în rotirile panterei (sau invers), doar că ele vor fi trimise pe ecran abia după cele 12 runde din opțiunea lor, nu odată cu celălalt animal.

Încă ceva: dacă ai o linie de plată cu mai multe simboluri care au multiplicatori, aceștia se vor aduna. Practic, 3 lei cu multiplicator x2 pe o linie o vor face de x6.

Rotirile gratuite se activează când ai cel puțin 3 Scattere pe ecran. Vor fi întotdeauna 12 runde, care nu pot fi prelungite. Diferența, care de obicei se face la numărul rotirilor, se face la simbolurile leu sau panteră strânse. Dacă ai 3 simboluri Scatter, vei porni rotirile gratuite cu 0 lei sau pantere. La 4 Scattere pornești cu cele pe care le adunasei înainte de a primi rotirile, iar la 5 le ai pe cele deja adunate plus încă 5 la fiecare animal.

Toate simbolurile leu sau panteră adunate în rotirile gratuite sunt adunate și trimise pe ecran după ultima rundă bonus. Acolo vine un câștig uriaș, pentru că va fi plin de simbolurile cu cea mai mare valoare.

Rotirile gratuite pot fi cumpărate. În dreapta jos e opțiunea de Buy Feature, de unde tu poți alege câte Scattere iei – 3, 4 sau 5. Prețul pentru 3 va fi întotdeauna același, dar pentru 4 sau 5 va crește în funcție de câte animale ai deja strânse. Eu am cumpărat de multe ori speciala și foarte rar am ieșit în pierdere, părerea mea e că merită. Iar eu de obicei spun să nu vă aruncați.

👉Joacă SERENGETI KINGS la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SERENGETI KINGS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.