Anaconda Wild

0

Anaconda Wild: dacă-ți plăcea să joci Snake pe Nokia ta de acum 15 ani, o să-ți placă. Șarpele iese din simbolul special și lasă doar Wild-uri în urma lui!

Slot video: Anaconda Wild

Furnizor: PlayTech

Tema: Amazon

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

PlayTech nu se complică foarte mult la partea de aspect a jocului – o combinație între old-school și modern e caracteristica lor, dar vine în plus cu niște bonusuri foarte bune și diferite de la joc la joc.  Anaconda Wild nu m-a impresionat cu nimic pe mine. Grafica e în media lor, iar funcțiile slotului sunt destul de simple. Nu există rotiri gratuite, nu există moduri bonus. Singura modalitate prin care poți câștiga mai mult e să apară Wild-ul Anaconda, prin care se umplu 2-3 coloanele de simboluri Wild.

Simboluri

Regina amazoniană e principalul simbol și plătește miza x12. Urmează cufărul, pocalul, steaua, cuțitul și inelul; restul fiind simboluri mici: cele 4 tipuri de cărți de joc – inimile, trefla și rombul.

Simbolurile speciale sunt cele 2 Wild-uri: cel simplu și cel Anaconda. Ambele înlocuiesc orice simbol, dar Wild-ul Anaconda declanșează re-rotirile Anaconda Wild, prin care șarpele iese din spațiul lui, se plimbă pe ecran în timpul reînvârtirilor și lasă doar Wild-uri în urma lui.

Cum câștigi la Anaconda Wild

Ecranul e de 6×4 și sunt 50 de linii de plată – teoretic, ar trebui să câștigi destul de des. Practic, nu știu ce să spun. Eu n-am jucat extrem de mult aparatul ăsta, că nu m-a prins, și când am făcut-o am avut ceva ghinion și nu am încasat cine știe ce. Poate ați avut voi și atunci vă rog să scrieți în comentarii, să știe și alți cititori că se poate câștiga aici. Eu nu prea am făcut-o – au fost unele runde bune, da, dar ele au venit cam rar. Cele mai bune rotiri au fost cele în care am avut mai multe Wild-uri pe ecran.

Câștiguri mari pot veni în re-rotirile Anaconda Wild. Dacă apare simbolul special ai cel puțin 4 re-rotiri: șarpele iese din spațiul lui și se mișcă pe ecran, câte un pătrat la fiecare re-rotire, până ajunge înapoi în locul din care a plecat. Dacă șarpele începe pe primele 3 coloane, te-ai scos – înseamnă că ai la fiecare re-rotire o grămadă de linii câștigătoare. Dacă e pe ultimele, banii vin mai rar, dar atunci când vin ai liniile complete, deci iei suma maximă a simbolurilor.

👉Joacă ANACONDA WILD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ANACONDA WILD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.