Fields of Fortune

0

Fields of Fortune e păcăneaua grădinarilor. Cu flori și setul complet de grădinărit, plus niște bonusuri bune, dacă ai noroc aici îți poți lua după propria grădină. Și să-mi trimiți și mie flori, dacă de la mine afli de joc și le iei banii.

Slot video: Fields of Fortune

Furnizor: PlayTech

Tema: Flori

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Glumesc eu că e un joc pentru grădinari, că are destule flori și simboluri tematice, dar ar trebui să vă placă tuturor. Chiar dacă ideea slotului nu e pe gustul vostru. PlayTech are bonusuri sale ieșite din tipare, cu care ridică foarte mult și aparatul Fields of Fortune. Câmpiile sunt, așadar, pline de noroc. Un Wild care se extinde pe toată rola și două posibilități de jocuri speciale sunt „semințele” aparatului, dar dacă nu vrei ceva BIO și vrei să… stropești plantele, o poți face: e și opțiunea de cumpărare a specialei!

Simboluri

Păpădia plătește miza x40, apoi sunt celelalte două flori: gura leului și planta carnivoră. Alte două simboluri cu plăți bune sunt stropitoarea și furculița pentru grădină, iar cele mici sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e trandafirul și înlocuiește orice simbol, iar dacă poate crea câștiguri se extinde pe toată linia; Scatter e suportul pentru sperietoare. Dacă vrei șanse mai mari la bonus poți activa funcția „pariu pe secvență” și transformi simbolul într-o sperietoare completă, devenind Power Scatter.

Cum câștigi la Fields of Fortune

Cu florile, în special păpădia (care plătește cel mai bine) și cu trandafirul care-i Wild. Mi se par mari de tot valorile simbolurilor principale pentru un joc cu 25 de linii, suntem în avantaj.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Cu 3 simboluri Scatter se declanșează. Trebuie să ții cont aici și de modul în care cumperi șanse mai mari la specială: dacă activezi acea opțiune, Scatter-ul devine Power Scatter și poate activa rotirile gratuite și dacă se află imediat deasupra sau sub role.

Odată ce ai bonusul, poți alege pe care vrei să îl joci: Carrot Spins sau Parsnip Spins.

Carrot Spins sunt rotiri gratuite jucate cu multiplicator. Pornești de la x1, dar la fiecare Scatter de pe ultima coloană crește multiplicatorul. Întâi la x2, apoi x3 și, ultimul, x5. Când apare al patrulea Scatter pe coloana 5 se încheie rotirile gratuite. Ține mult de noroc cât vei încasa aici. E clar că marile câștiguri vor veni când multiplicatorul ajunge la x5, dar dacă ai ghinion poate veni ultimul Scatter imediat după și prinzi o singură rundă cu x5.

Parsnip Spins sunt rotiri gratuite cu Wild-uri suplimentare. Dacă la Carrot Spins orice Scatter crește multiplicatorul, aici crește numărul de Wild-uri. Pornești doar cu trandafirul ca Wild, dar fiecare Scatter pe ultima coloană transformă celelalte flori, în ordine, în Wild. Întâi planta carnivoră, apoi gura leului, iar la final păpădia. Din nou, al patrulea Scatter înseamnă și finalul rundelor gratuite. Eu am avut câștiguri mult mai mari aici, pentru că au venit sumele bune și în primele rotiri, nu doar spre finalul lor.

👉Joacă FIELDS OF FORTUNE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FIELDS OF FORTUNE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.