Jungle Giants

0

Jungle Giants e despre animale gigantice, așa că vine cu simboluri gigantice și, ca totul să fie pe măsura lor, câștiguri la fel de mari.

Slot video: Jungle Giants

Furnizor: PlayTech

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Numele jocului îți spune foarte clar la ce să te aștepți. Slotul e dedicat animalelor uriașe din junglă. Până aici, totul bine. PlayTech putea face un joc simplu, cu simboluri normale. Doar că, dacă tot e vorba de animale uriașe, de ce să nu faci și simboluri uriașe? Pe coloanele din mijloc vor apărea, la fiecare câteva rotiri, simboluri gigantice de 3 rânduri și 3 coloane.

Apreciez foarte mult jocul eu. Și îmi place de fiecare dată când un furnizor de păcănele decide să muncească puțin mai mult, să vină cu niște plusuri – fie la design, fie la bonusuri. E plin, dragilor, plin de păcănele cu animale. Și toate-s jucate. Tocmai de asta nimeni nu s-ar fi plâns dacă și Jungle Giants era extrem de simplu. Dar nu e, și de asta îl joc adesea. Și pentru câștiguri, dar asta e de la sine înțeles – doar n-aș juca un aparat la care pierd.

Simboluri

Animalele plătesc foarte bine. Elefantul e vedeta, cu miza x3, apoi rinocerul, gorila, hipopotamul și bizonul african. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt de Wild și Scatter. Wild-ul înlocuiește orice simbol (sau, dacă face singur linii de câștig, poate da miza x200!). Scatter-ul e simbolul cu logoul jocului și vine cu rotirile gratuite.

Cum câștigi la Jungle Giants

Vin niște sume mari de tot în jocul obișnuit aici. Elefantul e simbolul principal și dă miza x3, dar asta înseamnă foarte mult atunci când prinzi pe coloanele din mijloc elefantul gigantic. Încă un elefant pe prima coloană, plus cel gigantic, înseamnă cam 15 linii de plată, deci miza se duce deja în x45. Cu simbolurile uriașe vei avea încasări mari, oricare ar fi animalul în cauză.

Câștiguri mari – de fapt și mai mari – vei avea la rotirile gratuite. Când apare pe coloanele din mijloc Scatter-ul gigantic (de 3×3) primești cele 8 rotiri gratuite – care pot fi redeclanșate dacă prinzi noi Scatter-uri. Ce face acest bonus unul colosal? Păi, pe mijloc va fi la fiecare rotire un simbol uriaș, 3×3. Iar pe coloanele 1 și 5 va fi, din nou, la orice rotire, un simbol stivuit. Se joacă doar cu animale, simbolurile mici dispar. Vei avea, să zicem, 6 din cele 8 rotiri fără vreun câștig. Dar cele două în care încasezi îți vor umple banca!

👉Joacă JUNGLE GIANTS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JUNGLE GIANTS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.