Treasures of the Lamps

0

Treasures of the Lamps e un joc de aparate cu femei și comori de la PlayTech. Lasă Lucky Lady’s Charm, aici ai trei domnișoare.

Slot video: Treasures of the Lamps

Furnizor: PlayTech

Tema: Indiene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Era o melodie când eram eu mică: Eu sunt Aladdin, Aladdin, Aladdin… Hai, fetițo, freacă lampa mea puțin. Toată ziua dădeau play copiii mai mari, eu credeam că e chiar despre Aladdin. La melodia aia mă duce cu gândul jocul ăsta. Lampa fermecată și trei femei mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. Dacă există păcănele făcute doar pentru bărbați, cred că genul ăsta sunt. Pe mine nu m-a prins tematica lui, însă recunosc că sunt ceva câștiguri mari aici.

Simboluri

Femeia blondă plătește cel mai mult: miza x50. Apoi vin roșcata și negresa, după fiind alte simboluri tematice: calul, Taj Mahal, pumnalul și comoara. Cărțile de joc sunt simbolurile mici, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild-ul (lampa) care înlocuiește orice simbol și are și o plată de miza x250 dacă apare pe toată linia; plus 4 simboluri speciale care declanșează bonusurile. Unul care decide numărul de runde bonus, unul pentru multiplicator și două care stabilesc bonusul. Imediat explic mai detaliat.

Cum câștigi la Treasures of the Lamps

Femeile te vor îmbogăți – ele ocupă două spații pe coloană, așa că pot veni cu mai multe linii câștigătoare. Wild-ul e extrem de util și el. Eu am încasat destul de des. În modul obișnuit e un mic bonus: The Magic Lamp, care se poate activa oricând. Una dintre femei apare pe ecran, fiecare dă câte ceva. Gloria (negresa) adaugă Wild-uri pe ecran care se extind pe spațiile adiacente. Ruby (blonda) acordă re-rotiri până ai un câștig și blochează toate Wild-urile. Audrey (roșcata) dă până la 5 Wild-uri pe ecran, în locuri alese la întâmplare.

Mega câștigurile vin la rotirile gratuite. Am spus mai sus că avem 4 simboluri pentru ele. Primul apare doar pe coloana 1 și arată câte jocuri gratuite primești. Al doilea apare doar pe coloana 3 și spune valoarea multiplicatorului. Pe ultima coloană vei avea fie simbolul de Free Games, fie pe cel de Stargazer Bonus.

Dacă apare Free Games, primești rotirile gratuite de pe simbolul aflat pe prima coloană (până la 30) cu multiplicatorul decis de al doilea simbol special – maximul e x5. Șansele să ai bonusul „Magic Lamp” sunt mai mari aici, se va activa mult mai des decât în jocul obișnuit.

Dacă vine celălalt simbol – Stargazer Bonus – intri într-un ecran diferit, cu un cer plin de stele. Alegi stele de pe ecran – numărul de stele pe care le poți alege e cel stabilit de simbolul aflat pe prima coloană; fiecare stea va da o sumă de bani care merge direct în cont. Din nou, poate fi activat bonusul Magic Lamp, unde femeile pot da valori mai mari stelelor sau alegeri suplimentare.

👉Joacă TREASURES OF THE LAMPS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TREASURES OF THE LAMPS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.