The Mask of Zorro

0

The Mask of Zorro e făcut după filmul cu același nume în care joacă Banderas, Hopkins și Zeta-Jones. Dacă vă plac păcănelele inspirate din divertisment, încercați-l și pe ăsta.

Slot video: The Mask of Zorro

Furnizor: PlayTech

Tema: Muzică și Film

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoNetBet, Fortuna, Betfair

Toată lumea-l știe pe Zorro. A fost unul dintre filmele de acțiune la care mă uitam și eu cu plăcere când eram mică, eram fascinată de personaj. Și cred că toată lumea care a copilărit în anii 90 a fost pasionată de Zorro. PlayTech a făcut jocul după film chiar dacă nu e tocmai zona lor – pe păcănele  inspirate din filme, seriale sau muzică e inegalabil NetEnt-ul. În comparație cu ce găsim la acel furnizor, nu e fabulos Zorro. Dar e un joc foarte mișto. Iar stilul PlayTech e cunoscut – jocuri în care combină retro-ul și minimalismul cu niște bonusuri originale și cu plăți mari. Eu recomand The Mask of Zorro cu căldură.

Simboluri

Cum n-am văzut filmul decât acum vreo 20 de ani, nu mai țin minte care-s numele personajelor. Cel mai bine plătește cel jucat de Anthony Hopkins – miza x12,5. Apoi e Catherine Zeta-Jones și alți doi actori pe care, îmi pare rău, nu-i recunosc. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e Zorro și înlocuiește orice simbol, Scatter e simbolul Bonus cu lumânări și declanșează rotirile gratuite.

Cum câștigi la The Mask of Zorro

Personajele din film sunt cele care plătesc bine. Dar, tot ca în film, nimeni nu se compară cu Zorro. Când apare dă niște câștiguri mult mai bune.

Mega câștiguri am avut la ambele bonusuri eu.

Primul apare în jocul obișnuit – Mark of Zorro. La întâmplare, Zorro apare pe ecran și își lasă semnul – acel Z – sub forma unor Wild-uri. Pot fi 4, 7 sau 10 Wild-uri în joc, întotdeauna având formatul de Z. Când speciala apare pe primele coloane ai niște câștiguri uriașe, vei avea câștig pe aproape toate liniile, cu valori destul de mari.

Al doilea bonus vine după Scatter-uri. 3 simboluri bonus te duc în Secret Cave, unde ai două seturi a câte 3 lumânări. Alegi câte una din fiecare parte și așa afli câte rotiri gratuite joci și cu ce multiplicator (poți primi rotiri gratuite suplimentare, la infinit, dacă ai Scatter-uri noi în timpul jocurilor gratis). După ce afli numărul rundelor și multiplicatorul mergi la jocurile gratuite și începi să încasezi. Spor!

👉Joacă THE MASK OF ZORRO la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE MASK OF ZORRO poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.