3 Hit Pay

0

3 Hit Pay e jocul de păcănele cu 777 pentru începători. Liniile de plată sunt arătate în ecranul principal al aparatului, ca toată lumea să înțeleagă repede ce câștigă.

Slot video: 3 Hit Pay

Furnizor: ISoftBet

Tema: Vegas

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 3

Cazinouri din România unde poate fi jucat: SuperbetPublicWin, Betano, NetBet, Maxbet, SportingBet 

Chiar e un joc pentru începători ăsta. Dacă vrei să înțelegi care-i treaba cu păcănelele, dacă nu ți-e clar cum merg liniile de plată sau ce simboluri dau bani, bagă o fisă la 3 Hit Pay de la ISoftBet. Nu cred că merge la jucătorii experimentați. Eu îl știam de mult, l-am jucat acum din nou, nu cred că o să-l mai joc. Nu e pentru mine. E foarte simplu, minimalist – dar dacă vreau păcănele de astea mă duc să joc EGT-uri cu fructe. Nu are speciale, nu are dublaje, doar rotești și aștepți să vezi dacă linia e bună sau nu. În avantajul jocului, câștigurile sunt destul de dese, banca rămâne constantă și la rotirile mai slabe, iar la cele cu simboluri mari crește mult.

Simboluri

777 în flăcări dau miza x1200. Un câștig uriaș! Urmează șeptarii roșii (simpli, nu în flăcări), cei albaștri și cei albi; BAR-urile și cireșele.

Jocul NU are simboluri speciale.

Cum câștigi la 3 Hit Pay

Mega câștiguri ai la șeptari, dar sunt foarte dese rundele cu profit. Nu ai bonusuri, nici Wild-uri, nici rotiri gratuite. Ce ai, în plus: poți încasa și dacă ai doar 2 simboluri pe linia de 3.  Chiar dacă ai 3 tipuri de BAR, ele pot fi combinate între ele și toate aduc câștiguri. Iar slotul are doar 3 linii de plată (cele orizontale), așa că simbolurile au valori foarte mari față de nivelul mizei. Rundele slabe te vor ține cam la același nivel, important e să prinzi cât mai repede linia de 777.

👉Joacă 3 HIT PAY la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 3 HIT PAY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.