Book of Immortals

0

Book of Immortals ia jocurile egiptene și le animează printr-o grafica senzațională, un fel de Transformers al jocurilor de aparate.

Slot video: Book of Immortals

Furnizor: ISoftBet

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: SuperbetPublicWin, Betano, NetBet, Maxbet, SportingBet

„Book of …” e pentru păcănelele egiptene ce e „… Hot” pentru cele cu fructe. Știi că atunci când e vorba de un joc cu Book trebuie să te aștepți la faraoni, la zei egipteni și – aproape peste tot – la niște câștiguri bune. ISoftBet a lansat Book of Immortals în 2019, așa că era destul de greu să vină doar cu o copie a jocurilor de la Novomatic (of Ra) sau PlayNGo (of Dead). Și a reușit o distanțare de acele sloturi într-un mod foarte bun – prin grafică. Nu avem exploratori, iar zeii – chiar dacă sunt aceiași – sunt desenați într-un stil unic. Pe mine chiar mă duce cu gândul la filmele Transformers.

Simboluri

Anubis (câinele albastru) plătește cel mai bine – miza x15. Urmează alte simboluri tematice: Horus (bufnița), Chnum (berbecul) și Bastet (pisica); restul fiind cărți de joc de la 10 la A.

Simbolul special este Khepri – scarabeul, Zeul Răsăritului din mitologia egipteană. Are rol dublu, de Wild și Scatter. Înlocuiește orice simbol și, dacă apare de cel puțin 3 ori, declanșează rotiri gratuite cu multiplicator.

Cum câștigi la Book of Immortals

Zeii te vor îmbogăți aici, în special Anubis. Sunt doar 10 linii de plată – asta înseamnă că nu vei avea câștiguri dese, dar vor fi mari. Wild-ul e foarte util pentru asta, dar mai ai și o specială din jocul obișnuit: Scarab Swap. La întâmplare, în timpul unei rotiri poate apărea scarabeul care va transforma până la 10 simboluri de pe ecran în același simbol, aducându-ți și linii de câștig mai multe, dar și simboluri cu valori mai mari.

Mega câștiguri poți obține la rotirile gratuite. La cel puțin 3 Scatter-uri pe ecran primești 10 rotiri, însă numărul lor decide și multiplicatorul. 3 simboluri înseamnă x2, 4 înseamnă x20 iar maximul – 5 Scatter-uri – e de un multiplicator x200. În timpul jocurilor gratuite apare un rând suplimentar, deasupra ecranului, care va anunța simbolul „special” al rotirii. Dacă apoi acel simbol apare în ecranul obișnuit pe cel puțin două coloane, se va extinde pentru a acoperi în întregime coloana și va plăti ca un Scatter, fără să fie nevoie de coloane alăturate. Când simbolul acesta e un zeu, va deveni „nemuritor” și își va păstra acest rol pe tot parcursul rotirilor, chiar dacă în spațiul desemnat de pe rândul de sus se află un alt simbol.

Dacă apare Scatter-ul pe acel rând suplimentar, primești noi rotiri gratuite (cu același multiplicator pe care îl aveai inițial). Ai șanse bune să le re-declanșezi – eu am extra-rotiri cam la bonus – iar în timpul lor vei încasa mult, pentru că cel puțin un simbol-zeu își va face de cap spre finalul jocurilor gratuite.

👉Joacă BOOK OF IMMORTALS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOK OF IMMORTALS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.