Booster

0

Booster combină diamantele și steluțele cu 777 și BAR-uri. Un joc al extremelor, în care grafica și unele simboluri tematice din păcănele moderne sunt așezate lângă șeptarii vechi de-o viață.

Slot video: Booster

Furnizor: ISoftBet

Tema: Vegas

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: SuperbetPublicWin, Betano, NetBet, Maxbet, SportingBet

Am văzut că mai multe cazinouri online au promoții cu rotiri gratuite la Booster, deci trag concluzia că slotul e destul de jucat în România. Mie mi se pare o combinație de Starburst cu Super Hot sau un alt joc mai vechi și nu-s tocmai încântată de el. De la Starburst a preluat diamantul, imaginea de funal mă duce cu gândul tot la jocul ăla iar muzica din timpul rotirilor e în același stil. Pe lângă asta, slotul e plin de 777 și de BAR-uri, iar când câștigi e jingle-ul ăla de la toate jocurile EGT. Nu m-a prins nici pentru aspect, nici pentru sumele pe care le poți încasa la el. E salvat de bonusul unde poți lua rotiri gratuite, bani cash sau multiplicatori. Bonusul e bun, doar că sunt multe alte păcănele cu bonusuri bune. Pentru mine nu e o opțiune de distracție Booster.

Simboluri

Diamantul plătește cel mai mult – miza x80. Mai ai șeptari roșii, șeptari albaștri, steluțe și cele 3 simboluri BAR – diferențiate doar de numărul de BAR-uri de pe ele.

Simbolul special este cel de Bonus, care te duce în speciala unde poți lua rotiri gratuite sau bani cash.

Cum câștigi la Booster

Banii vin la diamante sau la șeptari. Din păcate, nu sunt Wild-uri, dar cu numai 7 simboluri la 25 de linii de plată vei avea încasări constante.

Câștigurile mari vin după bonus. 3 simboluri bonus te duc în modul de joc separat, cu 3 linii și 3 coloane. Ai acolo diferite opțiuni: bani, rotiri gratuite, rotiri cu multiplicator. Aleatoriu este ales bonusul pe care-l vrei primi. Eu am avut profituri foarte bune la rotirile cu multiplicatori, evident – dar să știi că nici bonusul unde iei direct cash nu e rău, sumele sunt bune.

👉Joacă BOOSTER la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOSTER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.