Majestic Megaways

0

Majestic Megaways e încă o apariție de sloturi megaways, din care sper să vedem din ce în ce mai multe. Super modern, cu super câștiguri. Recomand!

Slot video: Majestic Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: SuperbetPublicWin, Betano, NetBet, Maxbet, SportingBet

Cred că a trecut cam un an de când au apărut primele sloturi megaways și deja încep furnizorii să lanseze câte un astfel de joc în fiecare lună. Au prins extraordinar. Chiar era nevoie de un suflu nou la păcănele. ISoftBet e cel care a pornit valul lor, cu Aztec Gold Megaways. Majestic Megaways e mai recent și deja îl joc cam de fiecare dată când am chef de aparate.

Modul de joc Megaways e foarte simplu: la fiecare rotire, numărul rândurilor de pe ecran se schimbă. Poți avea pe o coloană 2 simboluri, pe alta 7. Odată cu ele se schimbă și numărul liniilor de plată, care poate depăși 100.000. Plățile se fac după modelul All Ways: e suficient ca simbolurile să fie pe coloane alăturate, începând cu prima din stânga.

Ne-am lămurit, așadar: modul de joc e super. În plus? Arată genial jocul. Grafica e super, fundalul are o combinație excelentă de culori, animalele-s desenate impecabil. Iar muzica jocului e calmă și, în același timp, cu accente tribale. Ca la teleshopping acum: DAR ASTA NU E TOT! Slotul dă și rotiri gratuite, iar dacă nu vrei să aștepți ai opțiunea să le cumperi prin funcția de Majestic Bet!

Simboluri

Cel mai mare câștig îl vei obține cu leul, care plătește miza de 50 de ori dacă e pe întreaga linie. Urmează elefantul, rinocerul, bivolul african și cărțile de joc ( 9-A ).

Sunt trei simboluri speciale în slot. Wild-ul, care apare doar pe rândul de sus (acel top tracker de deasupra ecranului) și înlocuiește orice simbol. Diamantul Bonus e cel care declanșează rotirile gratuite dacă apare de 4 ori. Finalmente, simbolul misterios cu luna: apar mai multe astfel de simboluri pe ecran și toate se vor transforma în același simbol cu plăți mari.

Cum câștigi la Majestic Megaways

La Megaways ai câștiguri cam la fiecare 2-3 rotiri. Suma pe care o încasezi depinde mult de valoarea simbolurilor și de numărul liniilor. Pot fi câștiguri mici, care să-ți țină soldul acolo, sau poți da tunul  cu câțiva lei (simboluri cu lei, la asta mă refer). Fiecare câștig declanșează o cascadă: simbolurile care tocmai au plătit cad de pe ecran și unele noi cad în locul lor. Deci și nu câștig mic poate fi bun, că te ajută cu re-rotirile și el poate fi din ce în ce mai mare.

În ajutorul tău mai sunt simbolurile de Wild și Mystery. Wild-ul apare doar pe rândul de sus, dar dacă e acolo îți continuă cascada cu cel puțin o re-rotire. Simbolul misterios poate fi un mare plus sau o mare frustrare. Dacă se transformă într-un animal pe care îl ai deja pe ecran și formează linii de câștig, încasezi foarte mult. Dacă devine un simbol pe cre nu îl aveai, șansele ca tu să nu încasezi nimic sunt destul de mari. Uneori te ajută, alteori nu – dar când o face, o face mult.

Câștigurile mari vin la rotirile gratuite. 4 simboluri Bonus în jocul obișnuit îți dau 12 rotiri și primești câte 5 în plus pentru fiecare simbol. Maximul e de 27 rotiri, pe care le primești la 7 diamante-bonus. În timpul lor poți primi rotiri suplimentare, dacă apar 3 sau 4 simboluri de Free Spins pe bara de sus a ecranului. Toate rotirile gratuite se joacă având un multiplicator. Începi cu x1, dar fiecare cascadă/câștig crește multiplicatorul cu 1, nefiind o limită maximă aici. Profiturile vor fi din ce în ce mai mari pe parcursul lor.

👉Joacă MAJESTIC MEGAWAYS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MAJESTIC MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.