Blood Suckers

0

Blood Suckers ar trebui să fie pe gustul nostru. Nu că ne place sângele, ci că-i cu Vlad Țepeș. Sigur, în formula de Dracula, dar simbolul e desenat mult mai aproape de Vlad al nostru decât de Dracula din povești.

Slot video: Blood Suckers

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Blood Suckers e în topul jocurilor tematice. Horror-ul e destul de puțin folosit la păcănele, din păcate. Mie mi se pare că-s foarte multe variante prin care genul poate fi exploatat. Jocul ăsta o folosește la maximum. Simboluri alese excelent – cu vampiri, sicrie și „leacuri” împotriva lor. Muzica și fundalul vizual sunt, la fel, integrate bine în povestea jocului și nu recomand să-l joci noaptea, cu lumina stinsă. De la mine are un mare like. Și cred că-i primul aparat cu tematica asta, deci într-un fel a fost și inovator. E făcut din 2009, dacă vă vine să credeți. Și tot arată de parcă-i made in 2020.

Simboluri

Simbolurile cu plăți mari sunt vampirii: Dracula, Lestat (din filmul „Interviu cu un Vampir”), Nosferatu și Elizabeth Bathory. Dracula plătește miza x20 când apare pe toată coloana! Urmează eprubeta, Biblia, arcul și usturoiul – care ne îndepărtează vampirii.

Specialele sunt Wild, Bonus și Scatter. Wild e cu vampirul care mușcă o tânără și înlocuiește orice simbol. Bonus e simbolul cu sicriul, toporul și țărușul. Dacă apare de 3 ori, de la stânga la dreapta, pe linia de plată, te duce în jocul Bonus. Scatter e mireasa plină de sânge și aduce rotirile gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la Blood Suckers

Cu vampirii poți avea profituri frumușele, în special cu Dracula / Vlad Țepeș. Eu am avut de multe ori linii cu el, și m-a ajutat să-mi țin bugetul ridicat. Wild-ul vine foarte, foarte des. Când formează linia de câștig cu simbolurile principale e super. Dacă-i combinat cu alea mici, nu prea se simte.

Câștiguri mari ai la modurile de bonus.

Jocul BONUS pornește când 3 simboluri Bonus sunt pe ecran, de la stânga la dreapta, pe linia de plată. Nu are și rol de Scatter, din păcate, deci dacă le ai în partea opusă a ecranului nu te ajută cu nimic. În schimb, apare des bonusul, aș zice că de 4-5 ori mai ușor de prins decât rotirile gratuite. Odată ajunși în modul bonus intrăm în camera sicrielor. Dăm click pe sicrie și descoperim ce e în ele. Dacă e un vampir, el va avea o sumă de bani care intră direct la profit. Dacă sicriul e gol, bonusul se încheie. Cel mai mare câștig posibil aici e de miza x40 la un sicriu – uriaș! Se încasează foarte bine în acest mod, niciodată n-am luat mai puțin decât miza x10, nici atunci când am nimerit doar cele mai slabe sicrie.

Rotirile Gratuite se activează când pe ecran apar 3 simboluri Scatter, indiferent de poziționarea lor. Primești 10 rotiri și, la fiecare 3 Scatter-uri din timpul lor, primești 10 suplimentare. În timpul acestor runde gratuite ai un multiplicator x3 pe toată durata lor, așa că până și simbolurile mici ajung să te plătească bine. Câștigurile sunt bune – cam la același nivel cu cele din jocul Bonus. Asta nu prea mi-a plăcut mie, mai ales că modul Bonus vine mult mai des, mă așteptam ca la rotirile gratuite să sară banii din joc. N-a fost așa, dar tot am încasat suficient.

👉Joacă BLOOD SUCKERS la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BLOOD SUCKERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.