Blood Suckers II

0

Blood Suckers II e versiunea upgradată a originalului horror. Păstrează tematica, simbolurile și chiar bonusurile – însă vine cu un uplift grafic excelent!

Slot video: Blood Suckers II

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

De Blood Suckers-ul original am zis că e excelent, nu-ți vine să crezi că au trecut 10 ani de când a fost creat. Acum, când te uiți la versiunea a doua a jocului, parcă nu te mai miră. Grafica din Blood Suckers II e la un alt nivel, chiar dacă în rest a păstrat tot ce făcea primul joc atât de popular. Nici nu cred că era nevoie de mai mult. La cât de jucat și de apreciat era de noi, nu prea avea rost să facă schimbări majore. Doar să-l facă să arate mai bine, ca lumea care caută în permanență ceva recent să se poată îmbogăți la el.

Noutatea e vampiriția Amilia, prezentă pe ecran pe tot parcursul jocului, care poate declanșa – când are ea chef – două mici bonusuri în jocul obișnuit.

Simboluri

Ca la original, vampirii plătesc cel mai bine: Dracula (care arată, și aici, ca Vlad Țepeș), Lestat (din filmul „Interviu cu un Vampir”), Nosferatu și Elizabeth Bathory. Dracula plătește miza x20 când apare pe toată coloana! Urmează simbolurile cu plăți mici: cele de pe cărțile de joc. Inima roșie, inima neagră, caroul și trefla.

Specialele sunt tot cele 3 din jocul original: Wild, Bonus și Scatter. Wild e scutul și înlocuiește orice simbol. Bonus e simbolul cu poarta și, dacă apare de 3 ori de la stânga la dreapta, te duce în jocul Bonus. Scatter e simbolul cu trandafiri și aduce rotirile gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la Blood Suckers II

Cu vampirii vei avea profituri constante. Dracula te plătește cel mai mult și apare destul de des de 3-4 ori pe linie, așa că bugetul tău nu va merge în jos. Wild-ul vine des și când formează linii cu vampiri e extraordinar.

Mai ai micile bonusuri aduse de Amilia, care poate adăuga pe ecran simboluri speciale. Scatter Shot Feature, cel mai mare ajutor al ei, apare atunci când ai pe ecran 2 simboluri Scatter – ea va adăuga un al treilea, pentru a te duce în rotirile gratuite. Bonus Shot Feature funcționează la fel, doar că pentru simbolul Bonus. Atenție: aceste două bonusuri vin doar dacă ai cele două simboluri speciale pe ecran, dar nu vor veni de fiecare dată. Ele se declanșează aleatoriu.

Câștiguri mari ai la modurile de bonus, care-s similare celor din jocul original.

Hidden Treasure Bonus Game pornește când 3 simboluri Bonus sunt pe ecran, de la stânga la dreapta, pe linia de plată. Nu are și rol de Scatter, din păcate, deci dacă le ai în partea opusă a ecranului nu te ajută cu nimic. În schimb, apare des bonusul, aș zice că de 4-5 ori mai ușor de prins decât rotirile gratuite. Bonusul ne duce în camera comorilor ascunse. Mergem pe un ecran plin de sicrie și cufere, iar noi alegem pe care le deschidem. Ele pot avea o sumă de bani cash, o cheie, un Scatter sau demonul. Suma e clară – intră direct în soldul tău. Cheia te duce la următorul nivel de bonus, unde crește și multiplicatorul. Dacă descoperi cheia la ultimul nivel ai un câștig, pe lângă cel deja obținut, colosal: miza x1.000! Scatter-ul nu te ajută foarte mult în modul bonus – doar se colectează. Dar dacă ai 3 Scatter-uri la finalul lui, mergi direct la rotirile gratuite. Demonul e cel de care trebuie să ne ferim și în viață, și la Blood Suckers II: el oprește distracția și încheie modul bonus.

Al doilea bonus e Blood Rose Free Spins și se activează când pe ecran apar 3 simboluri Scatter, indiferent de poziționarea lor. Primești 10 rotiri gratuite și, la fiecare 3 Scatter-uri din timpul lor, încă 10 suplimentare. În timpul acestor runde gratuite ai un multiplicator x3 pe toată durata lor, așa că până și simbolurile mici ajung să te plătească bine.

👉Joacă BLOOD SUCKERS II la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BLOOD SUCKERS II poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.