Halloween Jack

0

Halloween Jack de la NetEnt e jocul zilei de 31 octombrie. Grafică super reușită, bonusuri mari și o tematică excelentă pentru sperieturi.

Slot video: Halloween Jack

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Mie îmi plac mult jocurile tematice și chiar încerc să le joc în perioada lor. Adică de Crăciun joc doar de astea cu Moș Crăciun, de Paște caut păcănele cu iepurași, și tot așa. Când se apropie Halloween-ul ma găsiți doar la jocuri de aparate horror. Mythic Maiden nu prea m-a atras din cauza graficii, îl cam ocoleam până să-l joc prima dată mai serios. Apoi am descoperit că e rost de mega bonusuri și de mega câștiguri. Dintre jocurile cu tematică horror cred că toate-s mai spectaculoase decât Mythic Maiden la aspect, dar la încasat bani le dă clasă.

Simboluri

Cel mai mult plătește domnișoara brunetă care-i mai mult moartă decât vie: miza x50. Apoi e calul, la fel de mort, liliacul, corbul și potcoava. Simbolurile cu plăți mici sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e dovleacul și are funcție triplă: înlocuiește orice simbol, multiplică profitul și declanșează re-rotiri. Detaliez mai jos. Scatter-ul e simbolul cufărului și declanșează 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Halloween Jack

Simbolurile principale sunt cele care vor avea grijă ca buzunarul tău să rămână la fel de plin. Wild-ul va avea grijă ca el să fie prea mic pentru câți bani iei. Hai să vă spun care-i treaba cu dovleacul la Halloween Jack. E Wild – asta e simplu, înlocuiește orice simbol. Apoi, dacă-i pe linia de câștig, declanșează și un multiplicator x3 pe linia lui. Cel mai important e că are funcția de Walking Wild. După ce sunt plătite liniile câștigătoare, dovleacul se mută un spațiu spre stânga și se declanșează o re-rotire. Ești plătit din nou, apoi continuă să meargă spre stânga până dispare de pe ecran. Dacă apare un alt Wild în timpul re-rotirilor, semi-bonusul continuă în același mod până pe ecran nu mai e niciun dovleac. Aici sunt banii dumneavoastră, cum era în melodie.

Câștiguri mari ai, pe lângă cele de la Wild, și la rotirile gratuite. Trei sau mai multe simboluri Scatter îți dau 10 rotiri, pe care le poți prelungi: 5 rotiri extra la fiecare 3 Scatter-uri în timpul rundelor bonus. Funcția de Walking Wild e activă și în timpul lor, deci vei avea rotiri gratuite cu re-rotiri. În plus, apare un nou bonus: Jack-O-Lector. Pe ecran apare un simbol special, felinarul, iar în dreapta ecranului sunt 3 cranii. Fiecare felinar care apare aprinde un dovleac lângă cranii. La 3 felinare, craniul devine activ și adaugă încă un simbol special. Sunt trei astfel de simboluri, fiecare activându-se (și înlocuindu-l pe precedentul) la 3 felinare: copoiul (Stacked Hell Hound Wild), Jack cu cap de dovleac (Stacked Jack-o-Lantern Wild) și chiar moartea (Expanding Death Reaper Wild). Toate sunt Wild-uri, dar ocupă mai multe spații pe coloană. Singurul lor dezavantaj e că nu se mișcă și nu dau re-rotiri, dar ar fi culmea să mă plâng că un super bonus nu-mi dă și mai mult. Dă destul!

👉Joacă HALLOWEEN JACK la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HALLOWEEN JACK poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.