Mythic Maiden

0

Mythic Maiden e despre fecioara care ne umple de bani. Un horror combinat între Halloween și Familia Addams, nu impresionează la aspect dar o face la câștiguri.

Slot video: Mythic Maiden

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 30

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Mie îmi plac mult jocurile tematice și chiar încerc să le joc în perioada lor. Adică de Crăciun joc doar de astea cu Moș Crăciun, de Paște caut păcănele cu iepurași, și tot așa. Când se apropie Halloween-ul ma găsiți doar la jocuri de aparate horror. Mythic Maiden nu prea m-a atras din cauza graficii, îl cam ocoleam până să-l joc prima dată mai serios. Apoi am descoperit că e rost de mega bonusuri și de mega câștiguri. Dintre jocurile cu tematică horror cred că toate-s mai spectaculoase decât Mythic Maiden la aspect, dar la încasat bani le dă clasă.

Simboluri

Păpușa voodoo-rasta plătește cel mai bine: miza x66,6 (oare au făcut-o inteționat, cu 666?). Urmează craniul, cartea, păianjenul și cufărul ca simboluri mari. Cele cu plăți mici sunt de la 10 la A, în forma unor lumânări.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e luna plină, înlocuiește orice simbol și multiplică orice câștig cu 3 când e pe linia de plată. Scatter e un fel de Yin-Yang și dă rotiri gratuite.

Cum câștigi la Mythic Maiden

Păpușa voodoo și craniul de animal chiar au niște plăți bune și sunt principalele simboluri după care trebuie să te uiți. Orice câștig poate deveni super câștig dacă apare luna plină pe linie. Wild-ul funcționează și ca multiplicator x2, deci un profit de, să zicem, miza x200 va deveni miza x600 când apare. Și apare des.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Trei simboluri Scatter îți dau 10 rotiri, patru aduc 15 rotiri iar maximul e de 30 rotiri gratuite, pe care le primești cu 5 Scatter-uri. Toate acestea pot fi prelungite. Același număr de rotiri îl poți primi suplimentar dacă vin simbolurile Scatter în timpul bonusului. În plus, o să vezi pe ecran că se deschide sicriul fecioarei de fier. La fiecare rotire ea va acorda fie un multiplicator, care poate ajunge la x10, fie 1 sau 2 rotiri gratuite suplimentare. Deci poți ajunge lejer la 20 de runde bonus fără să prinzi Scatter-uri în timpul lor, în timpul cărora vei lua o căruță de bani.

👉Joacă MYTHIC MAIDEN la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MYTHIC MAIDEN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.