Dracula

0

Dracula a fost făcut de NetEnt, în colaborare cu Universal, și e parte a unei serii excelente de păcănele de groază. Toate sunt impresionante vizual și vin cu speciale profitabile, merită să le încercați.

Slot video: Universal Monsters: Dracula

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror

Format: 5 linii – 4 coloane

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

La seriile de jocuri remarc câteva foarte bune. Age of the Gods de la PlayTech, Batman și Superman (tot de la PlayTech), Book of Dead de la PlayNGo și Universal Monsters de la NetEnt. Toate pornesc de la aceeași tematică și vin cu simboluri noi și speciale diferite la fiecare joc al seriei. De asta n-am inclus nimic de la EGT – toate jocurile alea „Hot” sunt cam la fel.

Universal Monsters are 5 jocuri: Frankenstein, Creatures from the Black Lagoon, The Invisible Man, The Phantom’s Curse și Dracula. Toate, dar absolut toate, lucrate impecabil. Dracula începe cu un scurt video de intro prin care vedem povestea și personajele – ceva ce vedem destul de rar, iar de obicei la NetEnt. Personajele sunt bine folosite, bonusurile păstrează ideea din poveste și, cel mai important, câștigurile sunt mari spre foarte mari.

Simboluri

Sunt doar 7 simboluri obișnuite, cu plăți aproape egale. Trei personaje rele (o doamnă, un domn și un tânăr) dau miza x3 când apar de 5 ori pe linie; iar simbolurile mici dau miza x2 și sunt cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt, în primul rând, Dracula și domnișoara roșcată. Dacă sunt personaje pe care ar fi trebuit să le știu, ma iertați, n-am văzut niciun film cu Dracula și nici n-am citit cărți cu el. Revenind la speciale: cele două personaje au și plățile cele mai mari, de miză x10, iar dacă apar în același timp pe ecran – Dracula stivuit pe rola 2 iar domnița stivuită pe rola 4 – dau rotiri gratuite. Wild-ul e simbolul W și înlocuiește orice alt simbol.

Cum câștigi la Dracula

Dracula și roșcata sunt simboluri stivuite, iar orice parte a lor poate intra pe linia de câștig. Ele au și valorile mari de plată. Restul plătesc relativ puțin, încasezi mult doar dacă ai coloane întregi cu ele. Un bonus în jocul obișnuit care te va ajuta să câștigi foarte mult e Funcția Liliac. Aleatoriu, se poate activa și liliecii vor acoperi o parte a ecranului. După, toate simbolurile acoperite de ei se vor transforma în același simbol. Poate fi și Wild, situație în care iei cu două mâini banii.

Mega câștiguri prinzi la rotirile gratuite. Se declanșează destul de des, chiar dacă pare complicat: e nevoie de Dracula stivuit pe coloana 2 și de roșcată stivuită pe coloana 4. Primești 10 rotiri gratuite, iar dacă în timpul lor apare pe coloana din mijloc stivuit simbolul cu ambele personaje primești 2 rotiri suplimentare. Același simbol, cu cele două personaje, are și rol de Wild și va înlocui orice simbol în timpul rundelor bonus.

Toate rotirile gratuite vor fi jucate cu funcția liliac activă; deci rotirea începe cu liliecii pe ecran și o mulțime de simboluri identice. O grămadă de bani, dragilor, care ne așteaptă să-i luăm.

👉Joacă DRACULA la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DRACULA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.