The Phantom Curse

0

The Phantom Curse e parte a seriei Universal Monsters de la NetEnt, alături de alte 4 păcănele de groază. E cel mai recent al seriei, deci vine și cu cea mai bună grafică.

Slot video: Universal Monsters: The Phantom’s Curse

Furnizor: NetEnt

Tema: Horror / Muzică și Film

Format: 5 linii – 4 coloane

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

La seriile de jocuri remarc câteva foarte bune. Age of the Gods de la PlayTech, Batman și Superman (tot de la PlayTech), Book of Dead de la PlayNGo și Universal Monsters de la NetEnt. Toate pornesc de la aceeași tematică și vin cu simboluri noi și speciale diferite la fiecare joc al seriei. De asta n-am inclus nimic de la EGT – toate jocurile alea „Hot” sunt cam la fel.

Universal Monsters are 5 jocuri: Frankenstein, Creatures from the Black Lagoon, The Invisible Man, The Phantom’s Curse și Dracula. Toate, dar absolut toate, lucrate impecabil. The Phantom’s Curse e ultima apariție din joc, cu grafică superioară și destul de multe posibilități de bonus, povestea fiind inspirată din Fantoma de la Operă.

Simboluri

Cel mai bine plătesc Phantom și Christine, personajele principale: miza x10, respectiv miza x5. Urmează simboluri din povestea de dragoste a fantomei cu femeia: inelul, trandafirul, oglina și cuțitul. Restul au plăți mici, fiind simbolurile cărților de joc (inima roșie, inima neagră, trefla și caroul).

Sunt mai multe simboluri speciale în joc. Scatter-ul e candelabrul și, când apare pe coloanele impare, declanșează rotirile gratuite. Există 5 simboluri Wild, toate cu aceeași valoare (miza x10): Mask, Stacked Mask, Masked Phantom, Stacked Phantom și Stacked Christine. Toate-s Wild și pot declanșa și speciale.

Cum câștigi la The Phantom’s Curse

În jocul obișnuit nu ai niște câștiguri colosale – dar nici nu dai faliment, că vine Wild-ul des în combinații cu simbolurile principale.

Mega câștiguri vin la bonusuri. Sunt multe:

Rotiri Gratuite: le primești când ai simboluri Scatter pe coloanele 1, 3 și 5. Nu e un număr maxim de rotiri gratuite și nici nu pot fi prelungite sau redeclanșate. Fiecare coloană în timpul lor e legată cu o frânghie de un candelabru. Când apare un simbol special Stacked pe coloană, frânghia se rupe. Rotirile gratuite se încheie atunci când toate frânghiile sunt rupte și candelabrul cade – mai simplu de înțeles, când apare pe fiecare rolă un simbol Stacked e gata. Partea cu simbolurile astea are și lucruri pozitive: când ele taie frânghia iau și rol de Wild stivuit pe coloană, aducând câștiguri mai mari.

Pick and Click: se activează când ai pe prima coloană un Stacked Phantom stivuit și pe ultima un Stacked Christine stivuit (acoperă întreaga coloană). Prima fază a bonusului e cu 8 trandafiri pe ecran. Trandafirii pot avea fie câștiguri în bani, care merg direct în buzunarul tău, fie un X care încheie runda. După ce dai de X treci în partea a doua a bonusului, unde ai trei oglinzi – fiecare cu multiplicator (x1, x2 și x3). Oglinda aleasă va înmulți câștigurile aduse de trandafiri cu multiplicatorul ei.

Masked Phantom Re-Spin: e o re-rotire care se activează când pe prima coloană e stivuit un Stacked Phantom iar pe ultima un Stacked Mask. Toate simbolurile Stacked de pe ecran devin Wild și rămân blocate în pozițiile lor, apoi are loc re-rotirea și tu bagi banii în buzunar.

👉Joacă THE PHANTOM CURSE la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE PHANTOM CURSE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.