Age of Troy

0

Age of Troy e calul troian din portofoliul EGT. Infiltrat printre toate fructele, rolul lui e să iasă plin de bani din Troia.

Slot video: Age of Troy

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Prefer jocurile cu zei ai Greciei, dar de fiecare dată când joc cele istorice sunt surprinsă destul de plăcut de ele. Age of Troy ia povestea războiului troian și o folosește… destul de puțin. Clasicul minus de la EGT, oricât de tare e tema aleasă nu o dezvoltă, nu o exploatează. Asta din punctul meu de vedere – știu că sunt mai mulți cei care preferă jocuri de aparate simple, fără efecte sonore sau vizuale care să-ți distragă atenția de la ecran. Ce e și mai frumos la EGT e cum vin banii. Nu doar la dublaje, Age of Troy te îmbogățește și la specială.

Simboluri

Paris, prințul troian, plătește cel mai mult: miza x50. E urmat de Elena, regina Spartei și de alte simboluri tematice: corabia de luptă, coiful soldaților, un vas specific Epocii de Bronz și tolba cu bani. Restul sunt cărți de joc, de la Q la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Calul troian e Wild și înlocuiește orice simbol, Partenonul e Scatter și aduce 12 rotiri gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la Age of Troy

La rotirile simple pot veni banii grămadă doar dacă prinzi simbolurile principale stivuite, altfel profitul e destul de mic și ar merita un dublaj.

Câștiguri mari vei avea la rotirile gratuite. Primești 12 (și nu pot fi prelungite), iar în timpul lor vor apărea Wild-uri stivuite pe ecran. Pot fi Wild-uri pe mai multe coloane, ceea ce va aduce sume foarte, foarte mari. Mai ales dacă-s pe primele 3.

Aproape toate păcănelele EGT sunt jocuri cu dublaje, opțiunea de „totul sau nimic” care te poate umple de bani sau te poate lăsa fără ei. După fiecare rundă câștigătoare alegi dacă încasezi suma rundei sau dacă încerci să o dublezi. Dacă mergi la dublaj (Gamble), pe ecran vor apărea, pe rând, ași. Tu trebuie să ghicești culoarea lor (roșu sau negru). Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii. Poți avea până la 4-5 dublaje, în funcție de câștig sau de joc, dar recomandarea mea e să nu încerci de fiecare dată să te duci până la ultimul. Încasează când ai sume bune.

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă AGE OF TROY la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul AGE OF TROY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.