Great Empire

0

Great Empire e din marele imperiu de păcănele creat de EGT și are Jackpoturi, dublaje și 3 tipuri de rotiri gratuite.

Slot video: Great Empire

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Jocul e despre China antică, dar nu-i deloc o… chinezărie. Foarte bun și grafic, și ca mod de joc. Marele Imperiu al Chinei e subiectul principal al jocului, cu simboluri tematice alese excelent. Chiar și muzica are elemente asiatice, deci ofer mai mult decât jocurile obișnuite de la EGT. Ce e de top, însă, e modul de joc. Wild-ul se extinde pe coloană și aduce câștiguri aproape de fiecare dată când apare iar la rotirile gratuite e prezent în permanență. În funcție de câte rotiri alegi ai și un număr de coloane pe care Wild-ul le umple, odată cu conturile tale.

Simboluri

Prințul și prințesa sunt personajele principale și plătesc miza x50 și x40. Urmează simbolurile tematice: ursul panda, rui-shi (acea statuie a leilor sacri din mitologia chineză), floarea de lotus. Restul sunt cărți de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Yin-Yang e Wild-ul, înlocuiește orice simbol și se extinde pe coloană. Are și cele mai mari plăți, miza x100. Scatter e templul shaolin și aduce rotirile gratuite.

Cum câștigi la Great Empire

Cu Wild-ul vei avea câștiguri. De fiecare dată când găsești un Wild extins într-un joc poți fi sigur că el îți va aduce banii în bancă. Când e pe aceeași linie de plată cu simbolurile mari, profitul e pe măsură. Dacă nu, poți folosi dublajele.

Câștiguri mari ai la rotirile gratuite. Sunt 3 posibilități aici: 5 rotiri gratuite cu Wild-ul stivuit pe coloanele impare. E varianta care îți poate aduce cele mai mari sume, dar care mie, de fiecare dată, mi-a adus mai puțini bani decât celelalte. Asta e din cauza numărului mic de rotiri. Poți câștiga enorm, dar pentru asta ai nevoie de un simbol mare pe coloanele 2 și 4. Dacă nu vin, ajungi să ai fie linii complete cu simboluri slabe, fie linii de 3 care nu aduc sume prea mari.

A doua variantă e cu 10 rotiri și coloanele 2 și 4 cu Wild stivuit. Nu recomand asta. E varianta de mijloc, nu-i foarte utilă. Ori încerci să dai un tun în 5 rotiri, ori o alegi pe ultima și știi că încasezi mai mult. Aici am avut de fiecare dată sume medii. Niciodată uriașe.

Varianta numărul 3 e cu 15 rotiri gratuite jucate cu o singură coloană, cea din mijloc, cu Wild stivuit. În teorie, ea va aduce cele mai mici câștiguri. În practică, mie mi-a adus tot timpul o grămadă de bani. Pentru că, atenție, Wild-urile pot apărea și pe celelalte coloane și își păstrează rolul din jocul obișnuit de Wild expandabil. Și așa ajungi să ai și aici mai mult de o coloană de Wild-uri.

Aproape toate păcănelele EGT sunt jocuri cu dublaje, opțiunea de „totul sau nimic” care te poate umple de bani sau te poate lăsa fără ei. După fiecare rundă câștigătoare alegi dacă încasezi suma rundei sau dacă încerci să o dublezi. Dacă mergi la dublaj (Gamble), pe ecran vor apărea, pe rând, ași. Tu trebuie să ghicești culoarea lor (roșu sau negru). Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii. Poți avea până la 4-5 dublaje, în funcție de câștig sau de joc, dar recomandarea mea e să nu încerci de fiecare dată să te duci până la ultimul. Încasează când ai sume bune.

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă GREAT EMPIRE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GREAT EMPIRE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.