Grace of Cleopatra

0

Grace of Cleopatra e un joc ca la aparate de la EGT cu Jackpot și dublaje. E Cleopatra bună cu noi, așa cum spune jocul? Doar la rotirile gratuite…

Slot video: Grace of Cleopatra

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Bunătatea Cleopatrei nu poate fi chestionată. Cezar și Marcus Antonius, simbolurile principale din joc, nu au contribuit aproape cu nimic la buzunarul meu. În schimb, cum a apărut Cleopatra de 3 ori pe ecran și au venit rotirile gratuite, am trecut pe profit. Jocul EGT e despre Cleopatra, cea mai cunoscută conducătoare a Egiptului antic, și despre cele două iubiri ale ei: Iulius Cezar și Marcus Antonius.

Simboluri

Cezar și Antonius au cele mai mari plăți dintre simbolurile obișnuite: miza x500 și x200. Mai avem scarabeul și statuia zeiței Bastet (pisica), plus cărți de joc de la 10 la A.

Cleopatra e simbolul special cu rol dublu, de Wild și Scatter. Înlocuiește orice simbol, iar dacă apare de 3 ori pe ecran îți dă 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Grace of Cleopatra

Eu am câștigat destul de puțin în jocul obișnuit, simbolurile principale vin cam greu iar la restul plățile sunt mai mici decât miza rundei. Suma a mai crescut cu dublajele sau când a apărut Wild-ul pe linia cea mai bună.

Câștiguri mari am avut la rotirile gratuite. Când apare Cleopatra de 3 ori vin cele 10 rotiri gratis. Înainte de a începe, un simbol este ales aleatoriu ca simbol expansiv. În timpul rundelor gratuite, dacă acest simbol apare de 3 ori, se va extinde pe toată coloana și apoi va plăti pe toate liniile, chiar dacă nu sunt coloane alăturate. Când e de 4 ori sunt niște profituri mult mai mari, iar dacă simbolul e de 5 ori avem panou.

Aproape toate păcănelele EGT sunt jocuri cu dublaje, opțiunea de „totul sau nimic” care te poate umple de bani sau te poate lăsa fără ei. După fiecare rundă câștigătoare alegi dacă încasezi suma rundei sau dacă încerci să o dublezi. Dacă mergi la dublaj (Gamble), pe ecran vor apărea, pe rând, ași. Tu trebuie să ghicești culoarea lor (roșu sau negru). Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii. Poți avea până la 4-5 dublaje, în funcție de câștig sau de joc, dar recomandarea mea e să nu încerci de fiecare dată să te duci până la ultimul. Încasează când ai sume bune.

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă GRACE OF CLEOPATRA la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GRACE OF CLEOPATRA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.