Halloween

0

Halloween e jocul meu preferat de la EGT în octombrie. Câștiguri bune, multiplicatori, e frumos. Dar e ideal de jucat în perioada Halloween-ului, altfel parcă n-are farmec.

Slot video: Halloween

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Horror

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

 

Cred că am mai zis prin recenzii că-mi place să joc păcănele „de sezon”. Când se apropie Halloween-ul, doar la jocuri de groază sunt. De Crăciun, la fel, doar la alea de iarnă. Când se lansează un nou film cu Batman sau Superman, rup seria PlayTech-ului cu supereroi. Și tot așa. Și, oricât îmi plac, nu prea le joc în alte perioade ale anului. Cam așa e și la Halloween, jocul de aparate de la EGT. E tare, iar uneori apar niște câștiguri uriașe până și în jocul obișnuit, plus că are și Jackpotul. Merită jucat cam oricând, mișto rău și specialele.

Simboluri

Vrăjitorul și vrăjitoarea-s vedetele slotului, cu plăți de miza x25. Plăți ok sunt și la pisica neagră, la lilieci, la păianjen și la coșul cu bomboane. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Extra Wild și Scatter. Wild: pălăria, înlocuiește orice simbol. Apare pe orice coloană și, dacă formează o linie de plată, dă miza x50. Extra Wild: dovleacul, care apare doar pe coloana 5. Înlocuiește orice simbol și, cel mai important, transformă cărțile de joc în Wild-uri suplimentare. Scatter e cartea sfântă, apare pe rolele 2-3-4 și dă 10 rotiri gratuite cu multiplicator.

Cum câștigi la Halloween

Te costumezi în fantomă și spui „trick or treat” la uși. Sau nu. Câștigurile din jocul obișnuit nu-s prea mari, ai nevoie de dublaje ca să ajungi la sume mai mari.

Însă sunt două moduri prin care poți avea mega câștiguri. Rotirile gratuite vin la 3 simboluri Scatter pe rolele din mijloc. 10 rotiri, toate jucate cu un multiplicator x2. Și aici e rost de bani mulți, mai ales dacă vin simboluri mari.

A doua e tot în jocul obișnuit, la rotirile în care apare Extra Wild-ul de pe ultima coloană. Chiar dacă nu apare foarte des, când vine pe ecran e uriaș. Transformă toate simbolurile mici în Wild-uri, și știți foarte bine că de obicei ecranul are, majoritar, simboluri mici.

Aproape toate păcănelele EGT sunt jocuri cu dublaje, opțiunea de „totul sau nimic” care te poate umple de bani sau te poate lăsa fără ei. După fiecare rundă câștigătoare alegi dacă încasezi suma rundei sau dacă încerci să o dublezi. Dacă mergi la dublaj (Gamble), pe ecran vor apărea, pe rând, ași. Tu trebuie să ghicești culoarea lor (roșu sau negru). Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii. Poți avea până la 4-5 dublaje, în funcție de câștig sau de joc, dar recomandarea mea e să nu încerci de fiecare dată să te duci până la ultimul. Încasează când ai sume bune.

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă HALLOWEEN la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HALLOWEEN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.