Hot Chilli

0

Hot Chilli: jocul la care tre’ să mai chemi cel puțin 2 prieteni care să stea în spatele tău, să bea bere și să-și dea cu părerea. Ca la grătar 😊.

Slot video: Hot Chilli

Furnizor: Pragmatic

Tema: Latino

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, NetBet, Betano

OK, Hot Chilli e grătar mexican, dar să nu-mi spuneți că nu-s la fel grătarele peste tot. Noi, fetele, ne ocupăm de salate si de pus masa; voi de făcut focul, de întors carnea și de băut bere. De asta zic că e nevoie de încă 2-3 prieteni care să se uite la voi în timp ce dați în aparat, să-și dea și ei cu părerea dacă e bună linia sau nu… sau mai știu eu ce. De fapt, să beți bere. Asta dacă sunteți serioși în ceea ce privește grătarul. Dacă nu, treceți la păcănele cu fructe și cu salate, stați cu fetele și beți martini și tequila.

Hot Chilli e cel mai realist joc de aparate cu tema de grătar. Simbolurile nu se rotesc pe ecran. Când dai spin, se încinge grătarul și apar în unele spații bucățile de carne sau legumele. Dacă prinzi ardeii iuți, te-ai scos, sar banii din grătar.

Simboluri

Dintre simbolurile simple, cel mai bine plătesc creveții – miza x11. Apoi baconul, carnea de vită, ciupercile, porumbul și cașcavalul.

Simbolul special e Wild-Multiplicator: ardeiul iute, pe care e tot timpul trecut și ce multiplicator are. Intră în linii câștigătoare cu orice alt simbol și, dacă ai o linie de 3 ardei, poți ajunge la mega-multiplicatorul care plătește miza x555.

Cum câștigi la Hot Chilli

Câștigi destul de des, pentru că simbolurile pot crea linii câștigătoare și dacă nu sunt identice. Creveții și baconul se combină pentru plată, la fel și orice combinație de vită, porumb și ciuperci. Încasezi des. Ai parte de câștiguri mari atunci când vin 2 ardei iuți pe ecran, că ajungi la multiplicator de cel puțin x4 care-ți transformă până și porumbul într-un simbol bun.

Jocul NU are speciale, bonusuri, dublaje sau jackpoturi. Câștigi doar cu liniile simple.

👉Joacă HOT CHILLI la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HOT CHILLI poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.